Κώστας Στόκκος διευθυντής ΜΕΘ Κοζάνης: «Αυτό που προκύπτει από τις απαντήσεις είναι η άγνοια του Υπουργείου Υγείας»

 

 


Επίκαιρη ερώτηση των Βουλευτών Σύριζα και ΚΚΕ , Καλλιόπης Βέττας και Στολτίδη Λεωνίδα του Νομού ΚΟΖΑΝΗΣ αναφορικά με την παιδιατρική κλινική και όχι μόνο. Αυτό που προκύπτει από τις απαντήσεις είναι « η άγνοια του Υπουργείου Υγείας» πιθανά λόγω παραπληροφόρησης, αναφορικά με τον αριθμό προσέλευσης και νοσηλείας ασθενών στο νοσοκομείο ΚΟΖΑΝΗΣ.

 Η’ δεν ξέρουν , ή κάνουν ότι δεν ξέρουν. Και στο τέλος την πληρώνει ο κόσμος. Μεγάλη απογοήτευση προκαλούν οι απαντήσεις της αναπληρώτριας υπουργού υγείας σε όλα τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο μας.

Το χειρότερο όλων είναι ότι μας λέει επι της ουσίας ότι είμαστε μόνοι μας. Δεν ακούσαμε λύσεις , στα τόσο φλέγοντα προβλήματα που μας απασχολούν. Τι απάντηση έδωσαν για το ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ που είχε επι μήνες εν μέσω πανδημίας 20 ημέρες ακάλυπτες Εφημερίες από αναισθησιολόγο ; Όταν στα ΤΕΠ εφημέρευε 1-2 ιατροί για 24 ώρες ( για περιστατικά covid και non covid) κυρίως γενικοί ιατροί , αγροτικοί και ειδικευόμενοι με τόσο μεγάλη προσέλευση ασθενών.

 Όταν απο την αρχή της πανδημίας μετακινούν σε άλλους φορείς εκτός νοσοκομειου με λιγότερη ιατρική εργασία , ιατρούς ειδικοτήτων πρώτης γραμμής που τόσο ανάγκη είχε το νοσοκομείο και ήταν σε έλλειψη Τι απάντηση έδωσαν όταν 2 εντατικολόγοι και μια αναισθησιολόγος έτρεχαν δεξιά και αριστερά για να καλύψουν τα ακάλυπτα ( ΤΕΠ, ΜΕΘ, διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ ) με υπέρβαση κατά πολύ του αριθμού εφημερίων ( πάνω από 10) και δίχως να μπορούν να πάρουν ούτε αναρρωτική ( σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός των εφημερίων εκτοξεύονταν.

Ο αριθμός προσέλευσης παιδιατρικών ασθενών αυξήθηκε διότι τώρα οι ιοί κάνουν πάρτι αφού ο παιδιατρικός πληθυσμός βγήκε από τα σπίτια τους ( που ήταν σε lock down) και οι ιοσεις προκαλούν σοβαρά προβλήματα στα παιδιά. Η απάντηση .. φτάνει ένας επιμελητής Β μόνιμος στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ – και να έχει και θέση ευθύνης – Και αφού δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου , απευθύνεσαι στην Ελληνική Δικαιοσύνη με δικά σου προσωπικά έξοδα για να πεις το λογικό !!!

 Βοηθήστε μας γιατί χανόμαστε! Απευθύνεσαι στη Ελληνική Δικαιοσύνη για να βρεις το δίκιο σου στην συκοφαντία , στις απάτες και τις διάφορες παραβάσεις, Μια αδιάφορη στάση από το Υπουργείο για τα προβλήματα! Ελπίζουμε να δώσει την λύση η Ελληνική Δικαιοσύνη https://www.youtube.com/watch?v=nbXMFxVivz0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια