Δωρεά ενός σύγχρονου φορητού αυτόματου απινιδωτή για τις ανάγκες των κατοίκων της Εράτυρας

 

 


Η Κοινότητα Εράτυρας ανακοινώνει με χαρά την δωρεά ενός σύγχρονου φορητού αυτόματου απινιδωτή για τις ανάγκες των κατοίκων της Εράτυρας, δωρεά του Δημήτρη Κόλια γιο του Φιλιππα αντιπτεράρχου Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.

Ο απινιδωτής είναι ένα σύγχρονο ιατρικό μηχάνημα που εξασφαλίζει πολύτιμο χρόνο μέχρι την διακομιδή του ασθενούς στο Νοσοκομείο και η χρήση του αποδεδειγμένα σώζει ζωές, για άμεση αντιμετώπιση ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου.

Τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο επιδειξης και χρήσης σε 5-6 άτομα από γιατρό του ΚΥ Σιάτιστας. Ο απινιδωτής θα βρίσκεται στο κατάστημα του Βασίλη Βεκιάρη, ( καφέ Κόκος, και θερμά τον ευχαριστούμε !) που είναι στην πλατεία και είναι τις περισσότερες ώρες από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα ανοιχτό.

Ο Δημήτρης Κόλιας με λαμπρές σπουδές και μεταπτυχιακά στα Οικονομικά και Νομικά στην Ελλάδα και εξωτερικό είναι διευθύνων σύμβουλος μεγάλης Ναυτιλιακής εταιρείας. Ένας πολίτης του κόσμου που ενδιαφέρεται για τον τόπο καταγωγής του, με συνεισφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία μας.

Η Κοινότητα Εράτυρας ευχαριστώ προσωπικά και δημόσια τον Δημήτρη Κόλια για την δωρεά του απινιδωτή, μια προσφορά που σώζει ζωές και μια πράξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια