Πυρ κατά Μίλτου... η ΑΕΠ. "Τα πήραν" με δηλώσεις του αντιδημάρχου...


 




Με έκπληξη τα μέλη του Σωματείου μας και όλοι οι φίλοι της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, παρακολούθησαν σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα τοπικά ΜΜΕ, την τοποθέτηση του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης κ. Μαγγιριδη, στο πρόσφατο… “σόου” που παίχθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Με δημόσιες δηλώσεις του τύπου: “Εγώ είμαι Κοζάνη… δεν πατάω σε δύο βάρκες, ….τα δικά μας παιδιά….. αφήνουν τα ωραία τους λεφτουδάκια, όσο περνάει από το χέρι μου θα τους υποστηρίξω, αν μεγαλώσει η Κοζάνη τότε μόνο θα γίνουμε η ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, να τελειώσει η μιζέρια, η βαριά φανέλα είναι της Κοζάνης κλπ”, ο θεσμικός παράγοντας του Δήμου Κοζάνης αποφάσισε να απαξιώσει πλήρως τους υπόλοιπους Δημότες Κοζάνης και τους υπόλοιπους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του Δήμου Κοζάνης που στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με προσωπικό κόπο και οικονομικό κόστος.

Ένας εκλεγμένος και μάλιστα Αντιδήμαρχος, που ο θεσμικός ρόλος του είναι να εκπροσωπεί τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των Δημοτών Κοζάνης και στη συγκεκριμένη συζήτηση και ΟΛΩΝ των Σωματείων του Δήμου Κοζάνης, εμφανίστηκε με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Κοζάνης, να εκφέρει δημόσια ενώπιον επίσημου ποδοσφαιρικού θεσμού, προσωπικές απόψεις και προτιμήσεις, να συντάσσεται πλήρως με τα συμφέροντα μόνο μίας ομάδας, απαξιώνοντας τον θεσμικό του ρόλο και αδιαφορόντας για τους υπόλοιπους συνδημότες του.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ένα Σωματείο που δίνει μεγάλο αγώνα, με συνέπεια και συνέχεια, “ματώνοντας” οικονομικά και βοηθώντας τα νέα παιδιά της περιοχής μας, δεν θα ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές άνισης μεταχείρισης.

Ο ρόλος ένος Αντιδήμαρχου (ειδικά του συγκεκριμένου που απ’ όσο παρακολουθούμε στον τομέα που του ανατέθηκε σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα, έχει αποτύχει πλήρως…), είναι να μην συντάσσεται με συγκεκριμένα συμφέροντα, να προασπίζεται ισότιμα τα συμφέροντα όλων των δημοτών, να προστατεύει τα χρήματα όλων των φορολογουμένων συνδημοτών του και να διεκδικεί ισότητα για όλους.

Καλούμε το Δήμαρχο Κοζάνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης να πάρουν θέση αναφορικά με τη δημόσια τοποθέτηση του κ. Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και να ενημερώσουν τους Δημότες Κοζάνης εάν οι θέσεις αυτές αποτελούν επίσημη θέση του Δήμου Κοζάνης.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου ΑΕΠ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/11/22, 6:13 μ.μ.

    Πόσο πληθυσμό έχει πια ο Δήμος Κοζάνης και θέλει να έχει 2 ομάδες,που "βοηθούν" τα παιδιά που παίζουν μπάλα; Δηλαδή ποιος από μέσα από την πόλη της Κοζάνης θέλει να παίξει στην ΑΕΠ και όχι στην Κοζάνη; Ποιας ομάδας είναι παραδοσιακά το Δημοτικό Στάδιο; Το ποιος ματώνει οικονομικά με τι έχει να κάνει ακριβώς; Δεν ανέβηκε φέτος καμία ομάδα διότι καμία ομάδα δεν έφτιαξε το γήπεδο,έτσι δεν είναι; Για να βάλουμε τα πράγματα κάτω μόνο μία ομάδα μπορεί να αντέξει ο Δήμος Κοζάνης. Τόσο για να έχει παίκτες αρκετούς, όσο και για να μπορεί να παίξει Β' Εθνική. Δεν είμαστε ούτε Θεσσαλονίκη και ούτε καν Λάρισα! Δείτε τον Βόλο, με ποδοσφαιρική παράδοση, μία ομάδα έχει, που είναι οι άλλες 2, με τα παραδοσιακά ονόματα; Πουθενά!!! Βάλτε τον εγωισμό σας κάτω και κάντε μία ομάδα να παίξει στη Β Εθνική, για να βλέπει ο κόσμος μπάλα. Εκτός βέβαια αν θέλετε να είστε σκέτο ΠΑΟΚ ή σκέτο Ολυμπιακός Πειραιώς.Σε αυτή την περίπτωση καλά κάνετε και μαλώνετε και θέλετε δύο ομάδες. Οι μεν να το παίζουν αδικημένοι και κυνηγημένοι πρόσφυγες πόντιοι και οι άλλοι αδικημένοι που δεν τους αφήνουν από τα κέντρα αποφάσεων. Δεκαετίες τα ίδια ακούμε. Η Κοζάνη μία έχει τον Εορδαικό την άλλη την ΑΕΠ.Αι συνέλθετε που δεν μπορούμε να ανεβούμε στη Β Εθνική κι έχει ανέβει μέχρι κι ο Καραισκάκης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή