“Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες”

 




Άλλη μια παρουσία του πρ. Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που προκαλεί τρικυμία! Αυτή την φορά με παρουσία στην Λάρισα! Η προηγούμενη έγινε στα Ανώγεια, εκδήλωση για τον Μανώλη Κεφαλογιαννη, στηλιτεύοντας τότε τις παρανομες παρακολουθήσεις..."Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρης φαντασίας και πολιτικής ανοησιας, που είναι αδιανόητο"!

Τα όσα ακολούθησαν στην Λάρισα, προκαλούν πονοκέφαλο στα υψηλά κλιμάκια και όλοι ψάχνουν που το πάει ο Κ. Καραμανλής!

Μετά την προ - τελευταία του παρουσία στην Κρήτη, τώρα στην Λάρισα, στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη "Οι απορρητοι φάκελλοι Καραμανλή..."!

Ο πρ. πρωθυπουργός δεν μίλησε ο ίδιος, αλλά...μίλησε!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο: "Δεν ξέρω αν ο Πρόεδρος μου επιτρέπει να μεταφέρω μια φράση από την συζήτηση που είχαμε χθες για τις υποκλοπές..." και μόλις εκείνος εγνεψε καταφατικά, ο δημοσιογράφος το "μπουμπουνισε"... "Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες"!

Είπε ακόμη ο Μανώλης Κοττάκης πως "η σχολή Καραμανλή είναι εκείνη που δεν διαπραγματεύεται για τον εαυτό της, αλλά για τους αγέννητους και για τους νεκρούς. Είναι η σχολή που δεν παρακολουθεί τους πολιτικούς της αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους, συνήθως την παρακολουθούν"!

Αιχμές σαφείς που αποδεικνύουν την βαθιά διαφορα κουλτούρας της σχολής Καραμανλή με την σημερινή!

Και άλλη μία φράση του δημοσιογράφου που δημιούργησε προβληματισμό, "μας ενώνει όλους εμάς εδώ απόψε μια αορατη εντολή, το καθήκον για μια Ελλάδα με λιγότερο σκοτάδι και περισσότερο φως"!

Ο Κ. Καραμανλής είχε, από το 2009, επιλέξει την σιωπή! Τώρα κάτι γίνεται;

Αν συνδυάσουμε και την κοινή παρουσία με τον Αντώνη Σαμαρά, κάτι γίνεται; Δημιουργείται ένα νέο πλαίσιο στην πολιτική γενικότερα και ειδικότερα στον χώρο της παράταξης της "Ν.Δ."; Επιμένουν "κάποιοι" να μιλάνε για "παράταξη", διότι η σημερινή "Ν.Δ", δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εννοούν "παράταξη"!

Αν προσθεσουμε σε αυτές τις κινήσεις και την παρουσία - ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, στις 7 Δεκεμβρίου στο θέατρο Παλλάς, στην εκδήλωση για την εκκίνηση της λειτουργίας του "Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς", τότε οι κινήσεις αυτές, πόσο τυχαίες είναι; Πολλές οι συμπτώσεις για να είναι τυχαίες!

Κάτι γίνεται στο πολιτικό τοπίο των επόμενων μηνών;
Διαμαντής Βαχτσιαβάνος   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια