Θλίψη στην Καστοριά, έφυγε από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Kastoriafm Γιάννης Τομόπουλος

 


Θλίψη στην Καστοριά καθώς έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Kastoriafm Γιάννης Τομόπουλος.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κωσταράζι.


Η ανακοίνωση του KastoriaFm:

“Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα, για την οικογένεια του Kastoria Fm. Ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του σταθμού, μα πάνω από όλα ο δικός μας Γιάννης Τομόπουλος δεν είναι πλέον μαζί μας. Ο Γιάννης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις με την αρρώστια που τον βασάνιζε τα τελευταία χρόνια, όπως έκανε σε κάθε έκφανση της ζωής του. Η φωνή του δεν θα μας συντροφεύει στην πρωινή μας ενημέρωση στο Άσπρο και Μαύρο, ούτε οι μουσικές επιλογές του Γιάννη «Μοναχογιού» θα μας κρατούν παρέα τα απογεύματά μας. Η παρακαταθήκη του τεράστια για όλους εμάς. Τον αποχαιρετούμε με μία υπόσχεση και μία δέσμευση, το ραδιόφωνο που τόσο πολύ αγάπησε δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ, ούτε στιγμή. Πάνω από όμως ο Γιάννης υπήρξε εξαιρετικός σύζυγος, στοργικός πατέρας και φίλος. Ένας δοτικός άνθρωπος, ένα μαχητής της ζωής και σαν μαχητή θα τον έχουμε πάντα στη μνήμη μας, έτσι άλλωστε θα ήθελε και ο ίδιος. Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάμε κι εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/10/2022 και ώρα 4:00μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κωσταράζι Καστοριάς.”

Kastoria Fm 91.5

Το oladeka.com εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια