«Καμιά μέρα χωρίς εφημερία στην παιδιατρική κλινική τού Μαμάτσειου Νοσοκομείου". Σημερινή διαμαρτυρία

 



Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των σωματείων στο συλλαλητήριο για την παιδιατρική στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι γονείς, οι συνταξιούχοι τής πόλης, οί παππούδες καί οι γιαγιάδες όλων τών παιδιών, δήλωσαν έμπρακτα τή στήριξή τους στούς γονείς, στόν αγώνα τους.


 
«Καμιά μέρα χωρίς εφημερία στην παιδιατρική κλινική τού Μαμάτσειου Νοσοκομείου. Καμιά μέρα χωρίς θέρμανση, σέ κανένα σχολείο. Υπάρχει ένας γιατρός, και ειδικευόμενοι. Εφημερίες ή δεν υπάρχουν ή προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με μπαλώματα. Τα κενά επομένως είναι στις εφημερίες. Θέλουμε άμεση προκήρυξη μόνιμων θέσεων», δήλωσε το μέλος του ΔΣ Γονέων-Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης, Κώστας Κοζικόπουλος.

Απο την πλευρά της η κα Ειρήνη Ντέμου πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κοζάνης, είπε: «δηλώνουμε υπεύθυνα ότι είναι κρίμα κι άδικο σε ενα νοσοκομείο όπως είναι αυτό της Κοζάνης, να υπάρχουν ελλείψεις γιατρών και να τρέχουμε σε ιδιώτες γιατρούς και να πληρώνουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε την περίθαλψη των παιδιών μας».



 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια