Όταν φυτεύεις δέντρα και φυτρώνει η αγάπη

 


Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τα δέντρα που βγάζουν καρπούς, φρούτα ή διάφορα φύλλα και άνθη.


Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα δέντρα που τα φυτεύεις και βγάζουν αγάπη, χαμόγελα, ελπίδα, ενθουσιασμό.



Βγάζουν ευτυχία και κάνουν τα πάντα να ευωδιάζουν.

Πρόκειται για τα δέντρα που φυτεύτηκαν στον χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας από αθλητές και μέλη του, με τη συνδρομή του Συλλόγου Παιδιών με ειδικές ανάγκες Εορδαίας.

Συνδετικός κρίκος το ΕΚΕΤΑ, που μέσω του προγράμματος LIFE TERRA LIFE 19 CCM/NL/001200 διέθεσε 180 δεντρύλλια που επελέγησαν με κριτήριο τις συνθήκες και ανάγκες τις περιοχής και του συγκεκριμένου χώρου.

Από νωρίς το πρωί τα παιδιά του Συλλόγου ΑμεΕΑ κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Π και με άπλετο ενθουσιασμό φύτεψαν δέντρα και τα χαρτογράφησαν μέσω ειδικής πλατφόρμας ώστε να παρακολουθούν την πορεία της ανάπτυξής τους αλλά και το πόσο διοξείδιο του άνθρακα δεσμεύουν.

Το Προεδρείο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ευχαριστούν ενθέρμως το ΕΚΕΤΑ για τη διάθεση των δενδρυλλίων, τον Σύλλογο ΑμεΕΑ που συνέδραμε τα μέγιστα για να γίνει η δεντροφύτευση καθώς και την Διοίκηση του ΛΚΔΜ και τον τομέα περιβάλλοντος και χρήσης γης που διέθεσαν προσωπικό και μηχάνημα για να δημιουργηθούν τα ανοίγματα όπου φυτεύτηκαν τα δέντρα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια