Το κτήμα» η παράσταση της κεντρικής σκηνής του ΔΗ.Π.ΕΘΕ. Κοζάνης σε λίγες μέρες ανοίγει αυλαία

 



 

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για «Το κτήμα», η παράσταση της κεντρικής σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Οι πρόβες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σε λίγες μέρες θα ανοίξει για πρώτη φορά η αυλαία.

Με την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου, επεξεργασία κειμένου του Κώστα Τσιάνου και σκηνοθετική ματιά της Αναστασίας Κουμίδου, «Το κτήμα» έρχεται να χαρίσει γέλιο και ευεξία με καταιγιστικό χιούμορ και διονυσιακό οίστρο, μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας της ελληνικής επαρχίας.

Ο μεγαλοκτηματίας Ευάγγελος και η σύζυγός του Ιφιγένεια έχουν τρία παιδιά, τον Λάμπρο, την Όλγα και τον Στέφανο, κτήματα, καταθέσεις, λίρες αλλά και πολλά ένοχα μυστικά. Όταν πεθαίνει ο γείτονάς τους, η διεκδίκηση ενός προσοδοφόρου κτήματος γίνεται ευκολότερη. Ποιός όμως θα είναι ο κληρονόμος; Τι ορίζει στην διαθήκη του ο Ευάγγελος; Ποιός είναι ο άγνωστος Χ που αλλάζει τις ισορροπίες της οικογένειας;

Τα κωμικά γεγονότα εναλλάσσονται με την σκληρή πραγματικότητα των έξι χαρακτήρων του έργου, για να οδηγηθούν σε ένα αναπάντεχο φινάλε.

 

Από τις 5 Νοεμβρίου, «Το κτήμα» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης θα γίνει …κτήμα του θεατρόφιλου κοινού αρχικά της Κοζάνης και στη συνέχεια της Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια