Η δική μας Ελένη, νέα πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων Βορείου Ελλάδος

 



Η Ελένη Μαργαρίτη, από την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, είναι η νέα πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων Βορείου Ελλάδος η Ελένη Μαργαρίτη

Η αναφορά της πρώην προέδρου Ελένης Σεμερτζίδου


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα Πρόεδρο του ΠΕΤ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, την Αγαπητή μας συνάδελφο, Ελένη Μαργαρίτη, από την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Της Ευχόμαστε Καλή θητεία, και η φωνή του ΠΕΤ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, στα δύο χρόνια της θητείας της, να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα! Γιατί ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!

Καλή Επιτυχία, συνονόματη!!

Συγχαρητήρια και στα

μέλη, Άρη Μπαζμαδέλη και Χρήστο Ντεκουμέ.

Η αλήθεια είναι ότι είθισται να γίνεται και μια συνέλευση, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, για να συναποφασισθεί, ανάμεσα στους τρεις εκλεγμένους, ποιος θα είναι ο Πρόεδρος και ποια τα άλλα δύο μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Κύριοι (Άρη Μπαζμαδέλη και Χρήστο Ντεκουμέ), ελπίζω να δεχτείτε το εκλογικό αποτέλεσμα και με χαρά η Ελένη Μαργαρίτη - η οποία από σεμνότητα μου είπε να σβήσω την προσφώνηση της προέδρου - να είναι η επόμενή μας πρόεδρος. Άλλωστε, δεν έχει τόση αξία ο τίτλος, αλλά το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης που πρέπει να μας διακατέχει.

Με Εκτίμηση,

Πρώην Πρόεδρος ΠΕΤ. Β. ΕΛΛΑΔΟΣ,

Ελένη Σεμερτζίδου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια