Η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και όλη η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

 


Η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και όλη η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας εκφράζουν τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Κασαπίδη για την πολύτιμη προσφορά, υλική, ηθική και θεσμική, ως προς την έκδοση του βιβλίου «Τρούλλος», ενός πρωτότυπου ιστορικού και μουσικού αφιερώματος καθηγητών και μαθητών του σχολείου για επτά Δυτικομακεδόνες αγωνιστές του 1821.

Επίσης, για τον ίδιο λόγο αξίζουν συγχαρητήρια η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και εμπορίας φυσικού αερίου Δ.Ε.Η. (ιδιαίτερα ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου) και η ιδιωτική ελληνική εταιρεία παραγωγής, εμπορίας και διάθεσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων FARMA-CHEM SA για την άμεση ανταπόκρισή τους και τη σημαντική υποστήριξη του συγκεκριμένου εγχειρήματος του σχολείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια