And the winner is …. Tennis

 


 

 

Σάρκα και οστά πήρε το «ευ αγωνίζεσθαι» το Σαββατοκύριακο (22 & 23) Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Με έμφαση στην αξία τους ευγενούς άμιλλας, οι αθλητές επεδίωξαν την υπεροχή με θεμιτό τρόπο, αποδεικνύοντας ότι, νικητής κάθε αθλητικής διοργάνωσης είναι ο Αθλητισμός και όσα τον διέπουν.

H σημερινή δεύτερη ημέρα περιελάμβανε τους ημιτελικούς αγώνες που στη λήξη τους έδωσαν το εισιτήριο σε Αγγελίδη Άγγελο και Τσιότσια Ηλία να περάσουν στην τελική αναμέτρηση με τον Αγγελίδη να παίρνει το νικητήριο κύπελο.

Δύο αθλητές με ήθος και αξιοζήλευτο αγωνιστικό πνεύμα που έδωσαν τον αγώνα τους αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά της πραγματικής αγάπης για το άθλημα.

Διαγράφοντας άριστη πορεία στο διήμερο τουρνουά, ο αθλητής Καφάσης Ξενοφών έδρεψε τους καρπούς του προσωπικού του κόπου.

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι συμμετέχοντες αθλητές Τιμονίδης Παναγιώτης, Κούσης Ιωάννης και Χατζηπαυλίδης Ιάσων που κατέθεσαν, ο κάθε ένας, την δική του αξιόλογη εμφάνιση.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή όλους τους αθλητές και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους προπονητές και φίλους του Ομίλου για την ουσιαστική τους συμβολή και στήριξη.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια