Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα συντήρησης, στην Εθνική οδό Γρεβενών - Καλαμπάκας

 



Ένα   δύσκολο έργο για τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αυτό της συντήρησης  της  Εθνικής οδού Γρεβενών-Καλαμπάκας μετά την κοινότητα Άνοιξης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες περίπου.

  Κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες «κοβόταν» η Εθνική οδός καθώς είχε κατασκευαστεί πάνω σε αναβλύζον έδαφος, χωρίς να γίνονται απαραίτητα αποστραγγιστικά έργα. Η   κακοτεχνία αυτή  ταλαιπωρούσε τους διερχόμενους  οδηγούς και απασχολούσε τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας  εδώ και τριάντα χρόνια.

Η Περιφερειακή Αρχή προέταξε την ανάγκη αποκατάστασης του δρόμου και με πρωτοβουλία της ΔΤΥ έδρας και του υπεύθυνου αξονάρχη, δίνετε  οριστική λύση στο πρόβλημα της κακοτεχνίας,  σταματώντας παράλληλα και την οικονομική αιμορραγία των ατέρμονων δαπανών.

 Στόχος της συντήρησης του έργου και προτεραιότητα  της Περιφερειακής Αρχής είναι η  άρση της επικινδυνότητας του δρόμου  και η ασφάλεια κατά την χρήση του

 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει τη συστηματική συντήρηση και  αποκατάσταση έργων  υποδομών, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Δυτικομακεδόνων.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια