Το διήμερο επισκέψεων του Γιώργου Αμανατίδη

 






1ο Φεστιβάλ Νεολαίας στην Κοζάνη, το οποίο διοργανώθηκε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Χρονιάς Νεολαίας.

Είχα τη τιμή και τη χαρά να παραβρεθώ και να συμμετέχω στο 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας στην Κοζάνη, το οποίο διοργανώθηκε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Χρονιάς Νεολαίας.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Οργανισμό Νεολαίας Κοζάνης Go Alive σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης, την ΑΝΚΟ, τη Clube, το Επιμελητήριο Κοζάνης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την Άρσις, το Γραφείο Διασύνδεσης, το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας.

Στο 3ημερο αυτό Φεστιβάλ συμμετείχαν νέοι και νέες του τόπου οι οποίοι μέσα από Workshops και δραστηριότητες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, να συζητήσουν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους νέους!

Είστε η γενιά του μέλλοντος, η φωνή του μέλλοντος και αυτές σας οι πρωτοβουλίες πρέπει να επικροτούνται.

Σαν κυβέρνηση ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας!





Γαλατινή - Πάντα το πρωινό της Κυριακής έχει το δικό του χρώμα στη Γαλατινή.

- Συναντήσεις και συνομιλίες με κατοίκους και φίλους.

- Εκφράστηκε η ικανοποίηση για τα αποτελέσματα και την εξέλιξη σε ζητήματα που είχα αναλάβει να επιλύσω.

- Συνεχής η προσπάθεια και οι συντονισμένες ενέργειες μου για την προώθηση και αντίστοιχα την επίλυση θεμάτων που τέθηκαν.



Kozani Youth Fest 2022 στη «Κοβεντάρειο» Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.



Συμμετείχα στο Forum που διοργανώθηκε στα πλαίσια του Kozani Youth Fest 2022 στη «Κοβεντάρειο» Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Στο Forum συμμετείχαν νέοι του τόπου, νέοι της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι ανέπτυξαν τις ιδέες τους, εξέφρασαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους πάνω σε τέσσερις διαφορετικές θεματικές όπως:

Πράσινη & Ψηφιακή Μετάβαση

Ευκαιρίες για νέους

Ενεργοί πολίτες

Νέοι & ΕΕ

Ένα μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας στην Κοζάνη.

Τέτοια εγχειρήματα πρέπει να επικροτούνται και να προωθούνται από όλους!

Σαν κυβέρνηση ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους νέους, δίπλα στη νέα γενιά γιατί είναι η φωνή του μέλλοντος και οφείλουμε να την ακούσουμε!



Γυμνάσιο Αιανής- Πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης



Γυμνάσιο Αιανής- Πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε θέματα πολιτικής προστασίας, περιβάλλοντος και οικολογικής συνείδησης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενταγμένο στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER.

- Εξαιρετική παρουσίαση και αποτελέσματα από την συνεργασία του Γυμνασίου Αιανής, του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας και της ΑΝΚΟ Α.Ε. Ο.Τ.Α. που διαχειρίζεται το πρόγραμμα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια