Αλλαγή ημερομηνίας για τη συναυλία ΧατζηγιάννηH εταιρεία παραγωγής ζητά συγνώμη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους συνεργάτες του, καθώς και από όλους εσάς, διότι λόγω τεχνικών προβλημάτων αναγκαζόμαστε να ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΜΕ την προγραμματισμένη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε νέα ημερομηνία αλλά και τοποθεσία.


ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ.

Η προπώληση στο viva.gr ισχύει κανονικά, όσοι έχετε προμηθευτή εισιτήριο για την παλιά ημερομηνία ισχύει κανονικά για την νέα ημερομηνία χωρίς κάποια αλλαγή από μεριάς σας, όσοι έχετε προμηθευτεί αλλά δεν θα μπορέσετε να παραβρεθείτε παρακαλώ να επικοινωνήσετε στο mail bk.event.production1@gmail.com

Η προπώληση στα MIKEL ξεκινά από αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Λόγω κλειστού χώρου συστήνετε η έγκυρη αγορά εισιτήριου καθώς και η έγκαιρη προσέλευση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του ξεκινά την καλοκαιρινή περιοδεία του όπως κάθε χρόνο.

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 έρχεται!

Στο Κλειστό γυμναστήριο ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ και Ώρα: 21:30 με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας , θα μας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα, μοναδικές μελωδίες και καλή διάθεση!

Για φέτος ,το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του, μας ταξιδεύει από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι», μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω» και «Βυθός» και από τα ξεσηκωτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα», «το Καλοκαίρι μου» και το «Κομμένα τα πρέπει».

Την υπέροχη «Σαϊτιά» και τη μοναδική «Εκδρομή» μέχρι και τα άλλα πρόσφατα αγαπημένα τραγούδια «Χορεύω», «Μην αργείς» και «Κανένας μόνος»!

Μαζί του μια σταθερή τα τελευταία χρόνια συνεργάτης και εξαιρετική τραγουδίστρια ΜΑΛΟΥ.

Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει σιγά σιγά στην μουσική σκηνή πλάι στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τους συνοδεύουν οι 5 υπέροχοι συνεργάτες, φίλοι και μουσικοί.

Σόλωνας Αποστολάκης : πλήκτρα , ενορχηστρώσεις
Ιάσων Μαυρογεώργος: κιθάρες
Σπύρος Μάζης : μπάσο
Τσόλης Δημήτριος: τύμπανα
Κυριάκος Πέτρου: βιολί
Οι τεχνικοί ήχου: Μωραΐτης Αντώνης και Συκιανάκης Σταύρος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια