ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας: ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων της Α΄ φάσης

 


Από το ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων της Α΄ φάσης στις παρακάτω ειδικότητες του Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2022Β (έτος κατάρτισης 2022-2023) ως εξής:

  1. Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου
  2. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής
  3. Βοηθός Φαρμακείου
  4. Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών
  5. Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών
  6. Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
  7. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (CHEF)
  8. Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν είσοδο στην ιστοσελίδα που κατέθεσαν την αίτηση επιλογής για να δουν το αποτέλεσμα τους:

https://diek.it.minedu.gov.gr

 Οι επιτυχόντες υποψήφιοι καταρτιζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στο ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας για να υποβάλλουν την αίτηση για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους από την Παρασκευή 16-09-2022 έως και την Πέμπτη 22-09-2021 τις ώρες εξυπηρέτησης κοινού (13:00-19:00).

 Για την εγγραφή σας στο ΔΙΕΚ προσέρχεστε με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1) "Αίτηση επιλογής στα ΔΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας", την οποία θα εκτυπώσετε από την παραπάνω ιστοσελίδα με τον αριθμό πρωτοκόλλου να αναγράφεται στην πρώτη σελίδα.

2) Φωτοτυπία Απολυτηρίου, το οποίο θα είναι αυτό που εμφανίζεται στην αίτηση.

3) Φωτοτυπία ταυτότητας 2 όψεων (στην ίδια σελίδα).

4) Φωτοτυπία επίσημου εγγράφου όπου θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ (μπορούν να προσκομιστούν και ξεχωριστά έγγραφα για το καθένα).

5) Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το gov.gr με χρήση κωδικών TAXIS).

6) Εάν δηλώσατε τα πεδία: Πολυτεκνία, Τριτεκνία, Ειδική Κατηγορία, τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που τα αποδεικνύουν. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι, επικοινωνήστε με την Γραμματεία του ΙΕΚ.

Όσοι δεν κατέθεσαν αίτηση επιλογής και ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας στις παραπάνω ειδικότητες παρακαλούμε να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2463054286-7, 2463053176 για τυχόν εγγραφή τους στην Γ’ φάση εφόσον προκύψουν κενές θέσεις μετά το πέρας των εγγραφών της Α’ και Β’ φάσης.

Τονίζουμε ότι σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, "Η τελική έγκριση λειτουργίας των τμημάτων των ως άνω ειδικοτήτων θα γίνει μετά τη λήξη των εγγραφών όλων των φάσεων".

 

 

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας



                   Μπέση Σοφία

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια