Θύμωσαν... με το Δήμο Κοζάνης τα μέλη του Σωματείου εστίασης Κοζάνης






Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι ο Δήμος Κοζάνης αποφάσισε να διοργανώσει το 1ο Street Food Festival… Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στο φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν καταστήματα εστίασης για την πώληση προϊόντων καθώς και εμπορικές επιχειρήσεις για την διαφημιστική προβολή αλλά και πώληση των προϊόντων τους.

Ως σύλλογος καταστημάτων εστίασης δεν είχαμε καμία απολύτως ενημέρωση για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Εξ όσων γνωρίζουμε, κανένας επαγγελματίας δεν ενημερώθηκε έγκαιρα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα σε περίπτωση συμμετοχής του.

Ο Δήμος, και ιδιαίτερα οι υπεύθυνοι για την συγκεκριμένη διοργάνωση, προφανώς δεν θεώρησαν υποχρέωσή τους να απευθυνθούν πρώτα στους ανθρώπους της εστίασης του τόπου, να ζητήσουν την γνώμη τους, την συμβολή τους και την συμμετοχή τους. Δεν θεώρησαν υποχρέωσή τους να διοργανώσουν φεστιβάλ με κύριο γνώμονα την στήριξη και προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων.

Έπειτα από τα παραπάνω, αδυνατούμε να καταλάβουμε τις στοχεύσεις του Δήμου και τα προσδοκώμενα οφέλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ωφεληθούν οι τοπικές επιχειρήσεις και η τοπική οικονομία, που τόσο ανάγκη το έχουν!

Κοζάνη, 06.09.2022

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια