Η ΑΕΠ Κοζάνης υποδέχεται την Ελασσόνα αύριο Τετάρτη



Η ΑΕΠ Κοζάνης, η ομάδα που εκπροσωπεί, σε αυτή τη φάση, όλη την ευρύτερη περιφέρεια στο θεσμό του κυπέλλου, περιμένει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης, όλους τους φίλους του αληθινού ποδοσφαίρου.

Κόντρα στην Ελασσόνα, στις 16.00 το απόγευμα, η νεανική και γεμάτη ταλέντο ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, θα παρουσιάσει το νέο της πρόσωπο.

Αν και δεν έχει κλείσει το ροστερ ακόμα, οι νέες προσθήκες από μόνες τους, μας κάνουν να βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία και τη νέα σεζόν.

Το Σωματείο μας, έχει ο κερδίσει εδώ και 2 χρόνια το σεβασμό όλων των αντιπάλων και μέρα με τη μέρα κερδίζει και νέους φιλους, κυρίως οικογενειάρχες, που διακρίνουν σε αυτή την ομάδα,τόσο το ταλέντο των παιδιών που προέρχονται κυρίως από την περιοχή μας, όσο φυσικά και το ήθος και κυρίως το ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, αυτό που θα έπρεπε να είναι δηλαδή.

Παιδιά που θα αναγκάσουν και φέτος πολλούς να ασχοληθούν μαζί τους, όπως οι Καλιαμπάκας, Κουλούσιας, Τσελέπης αλλά και οι νεοαποκτηθέντες άσσοι μας, με το Ριντι Σαλα επικεφαλής, θα δώσουν τις πρώτες….εξετάσεις μπροστά στο κοινό μας.

Η γειτονική ομάδα της Ελασσόνας, ένας δυνατός αντίπαλος με εμπειρία στη Γ Εθνική, κάθε άλλο εύκολη λεία δεν θα είναι.

Εισιτήρια των 5 ευρώ (και των δέκα ), θα διατίθενται στα ταμεία μπροστά στην κεντρική είσοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια