Παρουσίαση του βιβλίου "Μπαντ Λακ" αύριο ΣάββατοΗ εφημερίδα «Ο Χρόνος», το βιβλιοπωλείο «Στοά του Βιβλίου» και οι εκδόσεις «Διάνοια» διοργανώνουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 19:00 την παρουσίαση του βιβλίου του Κοζανίτη συγγραφέα Ιωάννη Βαβίτσα με τίτλο «Μπαντ Λακ».

Ο συγγραφέας με καταγωγή από την Κοζάνη, θα βρεθεί στο καφέ «Μπλε Ελάφι», θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει βιβλία μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν, ο Γιάννης Κωσταρέλλας εκδότης του «Χρόνου» και η Ελένη Γκόρα, φιλόλογος – συγγραφέας.


Σημείωμα του συγγραφέα για το βιβλίο:

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα στο γύρισμα του προηγούμενου αιώνα. Μια κηδεία, μια γνωριμία και ένας φόνος. Κάπου εκεί ανάμεσα και ο γάμος τους στην Καλλίπολη. Θα πάρει την απόφαση να φύγει.

Ένα κακό συναπάντημα με τον ωκεανό και... "Μπαντ λακ" είναι η πρώτη φράση που θα ακούσει στη Νέα Υόρκη είκοσι μέρες μετά και δε θα την ξεχάσει ποτέ. Δύο γυναίκες θα συνδεθούν με τον ίδιο άνδρα, την ίδια στιγμή, σε δύο ηπείρους. Μέσα από ένα μπουκάλι μπέρμπον όμως, μπορεί και να ζυγίσει τα πράγματα λάθος. Σχεδιάζει την επιστροφή του."Μπαντ λακ" θα του ψιθυρίσει ο Πίτερ στο αφτί.»Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια