Τα πε «τσεκουράτα» ο Παντελίδης... «Τι να την κάνω την επιδότηση όταν και πάλι το ρεύμα έρχεται τρεις φορές πάνω»


  



Τι κι αν είναι ΝΔ ο επιχειρηματίας, Ιάκωβος Παντελίδης, κατακρίνει και κρίνει τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης.

«Όταν ακούς από όλα τα μέσα ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι ο χειρότερος μετά από αυτόν του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου τι μπορεί να σκέφτεσαι? Αλήθεια πώς μπορεί να λειτουργήσει έτσι η αγορά, ο εμπορικός κόσμος και οι επιχειρήσεις , ιδιαίτερα στην περιοχή μας που το ενεργειακό κόστος θα είναι δυσβάσταχτο ... Πετάμε τα χρήματά μας στον κουβά λες και τους τα χρωστάμε αντί αυτά να γίνουν παραγωγικά δυστυχώς πηγαίνουν στις τσέπες συγκεκριμένων συμφερόντων. Τι να την κάνω την επιδότηση όταν και πάλι το ρεύμα έρχεται τρεις φορές πάνω. 
Δεν κάνω πολιτική, δεν ξέρω πού θα φτάσει αυτό και ποιο θα είναι το μέλλον από δω και πέρα... Και για το αληθές προκαλώ όποιον θέλει και ιδιαίτερα... και τους τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές σε μία τηλεοπτική συζήτηση Εγώ θα πάω πολύ ευχαρίστως με τα τιμολόγια με τις ίδιες κιλοβατώρες περσινά και φετινά στις ίδιες περιόδους και μετά την έκπτωση πού γίνεται το ρεύμα είναι τρεις φορές πάνω. Βρείτε τρόπο Σηκώστε φωνή γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχουν επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις απασχολούν κόσμο αυτό πρέπει να το καταλάβετε...
 Όχι εδώ παίζουμε με το μέλλον επιχειρήσεων και κόσμου πάνω από όλα . Περιμένω να ακούσω μόνο σοβαρά μέτρα που θα ανακουφίσουν και θα βοηθήσουν επιχειρήσεις και περιοχή. Θα είμαι πάλι αυτός που θα βγω και θα επαινέσω την προσπάθεια».

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια