Το ΤΕΕ/ΤΔΜ, στα περίπτερα του ΤΕΕ και της ΠΔΜ, στην ΔΕΘ

 


Επίσκεψη στην 86η ΔΕΘ πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου, 17.09.2022, κλιμάκιο της Διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΔΜ αποτελούμενο από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΜ κ. Νικόλαο Συλλίρη και την Αντιπρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΜ κα Ευαγγελία Μπάγκαβου, παρουσία του μέλος της ΔΕ ΤΕΕ/ΤΔΜ κ. Στέργιο Κιάνα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του Περιπτέρου της ΠΔΜ, ως Αντιπεριφεριάρχης και εκπρόσωπος της ΠΔΜ.

Ειδικότερα επισκέφτηκαν το περίπτερο που συστεγάζει το ΤΕΕ και το ΤΜΕΔΕ και αποτελεί σημείο αναφοράς σε επισκέπτες μηχανικούς και μη, επιβεβαιώνοντας την άρρηκτη σχέση του Τεχνικού κόσμου με την κοινωνία και τους πολίτες. Συναντήθηκαν με στελέχη της Μόνιμης Επιτροπής Ενέργειας του ΤΕΕ/Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννη Νάνο (μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΚΜ) και τον κ. Δημήτρη Τσουρέκα (μέλος του ΔΣ ΣΑΤΕ) και ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση και γόνιμη συζήτηση για τα θέματα του κλάδου.



Στη συνέχεια τα μέλη της Διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΔΜ επισκέφτηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο εστιάζει στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δυτικής Μακεδονίας στις ενεργειακές εξελίξεις στην χώρα μας και προβάλει τις φυσικές ομορφιές και τους τουριστικούς προορισμούς των νομών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ, αφού ευχαρίστησε τους υπευθύνους των δύο περιπτέρων, τους συνεχάρη για την άρτια οργάνωση και προβολή των δύο φορέων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τους εκατοντάδες επισκέπτες των περιπτέρων, αποσπώντας μάλιστα θετικές κριτικές.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια