Τρίτο Γυμνάσιο Κοζάνης: Αγιασμός και από αύριο κανονικότατα...



Το πρώτο κουδούνι του σχολικού έτους 2022-2023 χτύπησε σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9.00 πμ, για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο και το σχολείο μας πήρε ξανά ζωή από τα γέλια και τις φωνές τους!

Ο πατήρ Γεώργιος Σκρέκας τέλεσε για ακόμη μια χρονιά τον αγιασμό, δίνοντάς μας τις ευχές του για μα καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, υπενθυμίζοντας στα παιδιά μας ότι εκτός από διάβασμα, η χρονιά θα πρέπει να έχει και πολύ παιχνίδι!


Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και μια ιδιαίτερη νότα στον φετινό μας αγιασμό έδωσαν οι ξεχωριστοί καλεσμένοι της εκπαιδευτικού του σχολείου μας, κ. Ιωάννας Σκρέκα, που ήρθαν στην Ελλάδα από την Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγιασμό σε ένα ελληνικό σχολείο και με μεγάλη μας χαρά τους υποδεχτήκαμε.



Όμως, δεν παρακολούθησαν απλά… Ξεκίνησαν λέγοντας το «Πάτερ ημών» στην γλώσσα τους, τα αγγλικά, κι έπειτα, ο Joseph, ο Gabriel και ο Elias, με την καθοδήγηση του κ. Γεώργιου Μαμάτσιου, συμμετείχαν ενεργά ψάλλοντας μαζί με τον πατέρα Γεώργιο και συγκίνησαν με τις φωνές τους και την ευλάβειά τους όλους τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα, στο τέλος του αγιασμού ο Joseph έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά σε όλους μας τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικα!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια