Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας: Η απόφαση του ΣτΕ, η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας και το μεγάλο Ψέμα...

 

 


 

Ζώντας και ερμηνεύοντας τα τεκταινόμενα της μετά-κορονοϊού εποχής, λίγες μέρες πριν και μόλις χτες δημοσιογραφικά, ανακοινώθηκε ολόκληρη η  απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που περίληψή της εκδόθηκε  τον Ιούλιο του ’21 περί της υποχρεωτικότητος του εμβολιασμού των υγειονομικών. Η δημοσιοποίηση και ερμηνεία της γίνεται από τον κ. Θανάσουλα, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω,  όπως επίσης δικηγόρο της ΕΜΑΚ αλλά και πολλών Υγειονομικών σε αναστολή.

 

Ο κ. Θανάσουλας βγάζοντας στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της απόφασης 1684/2022-έναντι της περίληψης, που όλοι γνωρίζαμε και η οποία περίληψη θεωρούσε  «συνταγματικώς ανεκτό» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών - φέρνει στην επιφάνεια ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ «γεγονός».

 


Ποιο: Το Συμβούλιο της Επικρατείας  ζήτησε τρεις (3) φορές εγγράφως από  το Υπουργείο Υγείας, να του απαντήσει  γραπτώς μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο. Η διαδικασία έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2021.

 Έναν χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2022 και το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ έδωσε καμμία απολύτως απάντηση, ενώ κατά τον νόμο όφειλε να απαντήσει γραπτώς μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέσα σε διάστημα 15 έως 20 ημερών. Ποιός πήρε αυτή την απόφαση, να ΜΗΝ απαντήσει σε εντολή του ΣτΕ; Ο "αρμόδιος" υπάλληλος; Τότε εκείνος έχει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

Ή η απόφαση της απόκρυψης της επιστημονικής έρευνας περί των παρενεργειών ήλθε από πολιτικά χείλη; Σαφώς το δεύτερο.


Τελικά, η Ολομέλεια του ΣτΕ εξέδωσε την πλήρη απόφαση  στις 30/08/2022, δηλαδή ένα χρόνο μετά την έναρξη της υποχρεωτικότητας λέγοντας πως «η κρίση περί συνταγματικότητάς  του υποχρεωτικού εμβολιασμού, έχει να κάνει με τα επιστημονικά δεδομένα ΟΤΑΝ ελήφθησαν τα μέτρα…υφίσταται επομένως…η υποχρέωση συνολικής επαναξιολόγησης του μέτρου…εντός εύλογου χρόνου με λήψη υπόψιν των συνεχών ανανεούμενων επιστημονικών παραδοχών για την αξιοπιστία και ασφάλεια των εμβολίων».(Βίντεο1)

 

Τί σημαίνουν όλα αυτά????


1.     Ότι η δικαιοσύνη χαλκεύθηκε υποτασσόμενη στον νέο Αλή Πασά της Ελλάδος, υποτίμησε τον σκοπό και τον ρόλο της διττά.  Πρώτον στο σώμα του ΣτΕ που δέχθηκε να εκδώσει τέτοια απόφαση χωρίς επαρκή επιστημονικά στοιχεία ναρκοθετώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και την αλήθεια περί των εμβολίων. ΑΡΓΗΣΕ να εκδώσει την τελική απόφαση αφήνοντας  τόσο χρόνο, 365 μέρες, απροστάτευτο τον ελληνικό λαό και τα παιδιά του ως βορά των εμβολιαστικών υποχρεώσεων της Κυβέρνησης  Μητσοτάκη. Αλλά ωσάν σύγχρονη Πυθία είπε πως το μέτρο πρέπει να επαναξιολογηθεί με νέα δεδομένα. Ποιος εισαγγελέας έκανε κάτι για αυτό?? ΚΑΝΕΙΣ και αυτό είναι το δεύτερο. Γιατί άργησε να βγεί η απόφαση??? ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ στον Πολυχρονεμένο νέο Αγά, και εις υγείαν του κορόιδου λαού και των τέκνων αυτού.

2.     Οι άνθρωποι παρα-πλανήθηκαν. Η κοινωνία πια κατά 1/3 δέχτηκε καλόπιστα ως επιστημονικό θέσφατο την αξία του εμβολιασμού κάνοντας χρήση των ελευθεριών της αλλά με οδηγίες του ΣτΕ και της Κυβέρνησης όπως αναφέραμε. Το άλλο 1/3 υποχρεώθηκε βάναυσα με εκβιασμούς, απολύσεις και πτωχεύσεις . Στους τελευταίους αφέθηκαν να πνιγούν οι αντιφρονούντες 7.500 Υγειονομικοί, η αντίσταση των οποίων ποινικοποιούσε σφόδρα την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα εγκλήματά της κατά του λαού μέσω της υποχρεωτικότητας. Οι μέν πρώτοι εξαπατήθηκαν, οι δε δεύτεροι εκβιάστηκαν, οι τελευταίοι τρίτοι δεν υπέκυψαν. Τί κερδίζει λοιπόν όποιος συντάχθηκε με το εμβολιαστικό φρόνημα του Πολυχρονεμένου από τον λαό???? Είναι συνένοχος ή όχι?? Οφείλει δημόσια συγγνώμη ή όχι??? «Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει» αλλά σίγουρα «Ο σιωπών δοκεί συναινείν» με τον κ. Θεμιστοκλέους να λέει με τεράστια υποκρισία πως «το εμβόλιο δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό»….(βίντεο2)

 

3.     Αλλαγή του νόμου βάσει δεδομένων. Πούν'το και δεν το είδαμε, και πότε??? Ενας χρόνος πέρασε αλλά όχι άδικα για κάποιους και αυτό δείχνει την κυβέρνηση.

 

4.     Άρα, αν κανείς δεν ξέρει, τότε τί είναι το εμβόλιο που κάναν οι περισσότεροι από πλευράς επιπλοκών???

 

Έως τότε μια συμμορία πολιτικών, χωρίς αντιπολίτευση,  λυμαίνεται  τον τόπο, άνθρωποι χάνουν τις περιουσίες τους, την υγεία τους και την ζωή τους, αλλά και τα συνταγματικά τους δικαιώματα, που παππούδες χύσανε αίματα, για μια πανδημία που δεν υπάρχει πια, για ένα εμβόλιο που το Υπουργείο δεν ξέρει αρκετά, αλλά και για μια δικαιοσύνη που δεν κάνει τίποτα για αυτό. Αρα 7.500 άνθρωποι, σύνολο, 29.000 με τις οικογένειές τους σταυρώνονται 365+ μέρες τώρα χωρίς κανένα ωφέλιμο ανθρώπινο ή νόμιμο λόγο. Και κανείς δεν νοιάζεται…..

 

Η ζωή πια μοιάζει με μια αρένα που το Καθεστώς τρέφει τα σαρκοβόρα αισθήματα της μάζας  του ρίχνοντας ψωμιά και η μάζα τέρπεται με τον αργό θάνατο ανθρωπίνων ψυχών, για να τους αποκοιμίσει και να μη βλέπουν τις φρικαλεότητες που ετοιμάζει εκτός της αρένας. Νερό, ΔΕΗ, ακρίβεια, καύσιμα, έλλειψη τροφής…. Μπορεί να μην μπορούμε εύκολα να αντιστρέψουμε τα πράγματα, αλλά σίγουρα μπορούμε να μην είμαστε συμμέτοχοι και συνυπεύθυνοι, σώζοντας τις ψυχές μας αλλά και άλλων.

«..αρον αρον σταυρωσον αυτον….. ουκ εχομεν βασιλεα ει μη καισαρα»…και ο νοώννοείτο.

 

Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας

 

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια