Πλακεντάς: “Δεν ενημερωθήκαμε για τη διέλευση του αγωγού από την Κοινότητα Περδίκκα”

 
Δήλωση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά.


Με αφορμή την τοποθέτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΔΑ Α.Ε. κ. Μάριου Τσάκα, στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ότι «Άπαντες ήταν ενημερωμένοι», ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση :
Όπως κατ’ επανάληψη δηλώθηκε τόσο εγώ όσο και οποιοδήποτε άλλο μέλος της δημοτικής αρχής Εορδαίας, δεν ενημερωθήκαμε για τη διέλευση του αγωγού της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου από την Κοινότητα Περδίκκα. Μοναδική ενημέρωση αποτέλεσε η κατάθεση, από τον υπεργολάβο του έργου προς την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Εορδαίας, αίτησης ρύθμισης κυκλοφοριακών μέτρων.

Επίσης δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, για το εν λόγω έργο, προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Περδίκκα.

Ο Μάριος Τσάκας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ τοποθετήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, την περασμένη Τετάρτη λέγοντας. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για έργα σε πλήρη εξέλιξη για Φλώρινα, Άργος Ορεστικό, Γρεβενά. Τα έργα εξελίσσονται κανονικά παρά την εκτόξευση των τιμών. Η Δυτική Μακεδονία παρότι εντάχθηκαν τα έργα στο τέλος βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στα χρονοδιαγράμματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια