Ο πρώην πρόεδρος της Καστοριάς Παναγιώτης Σπυρόπουλος απεβίωσε σε ηλικία 69 χρονών

 


Η Ποδοσφαιρική οικογένεια των παλαιμάχων της Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπήρξε ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Ανέλαβε την ομάδα το 1999 και την κράτησε για δέκα (10) χρόνια. Δεν πτοήθηκε από το χάος που παρέλαβε και αγωνίστηκε για να αποκαταστήσει και πάλι το όνομα της Καστοριάς. Έφερε μεγάλους παίκτες στην ομάδα όπως Ιορδανίδη Μιχ., Μητσόπουλο Μαν., Καπετανόπουλο, Σολάκη, Ζουρούδη, Καστανιώτη, Σουλτανίδη, Ευθυμιάδη, Παντελιάδη, Κισκαμπάνη, Καλαφάτη, Λαζαρίδη, Ραντουκάνωφ, Μπρίτο, Γιόσιτς, Γιέλισιτς, Παρασκευά, Συμεωνίδη, Νικολάου κ.α..

Αυτό έφερε και την παρουσία της ομάδας μας στα ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ του κυπέλλου Ελλάδας, την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, αφού στο μεταξύ είχε αποκλείσει τους Πανσερραϊκό, Π.Α.Ο.Κ και Προοδευτική.

Έτσι, η Καστοριά αποτέλεσε την πρώτη ομάδα της Γ΄ Εθνικής, που αγωνίστηκε, στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας.

Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο το καλό της Καστοριάς, ενώ καυτηρίαζε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις με το ιδιαίτερο χιούμορ που διέθετε. Ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη κι επιχειρηματία. Γαλαντόμος και μεγαλόψυχος, βοήθησε και στην προσωπική του ζωή πάρα πολύ κόσμο που είχε ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Καλό Παράδεισο να έχει ο Παναγιώτης και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια