48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη στο Πάρκινγκ του ΟΣΕ

 



Πάρε μέρος στις εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή την Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στην Κοζάνη στο Πάρκινγκ του ΟΣΕ (ώρα έναρξης 20:00)! Το μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό Φεστιβάλ νεολαίας είναι για ακόμη μια χρονιά πιστό στο ραντεβού του.

Η νέα γενιά με το ΚΚΕ

για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό"

(Ν. Μπελογιάννης)

Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα.


Με αυτό το σύνθημα, εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχει αρχίσει το «ταξίδι» του σε όλη τη χώρα. Μέσα από το πρόγραμμα και τις δραστηριότητές του στήνεται για να αποτελέσει μία ηχηρή πολιτική - πολιτιστική παρέμβαση για τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας σε συνδυασμό με ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Στο Φεστιβάλ µας συναντιούνται εδώ και 47 χρόνια η ελπίδα, η δημιουργία, ο αγώνας.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη

Συζήτηση στο Μαθητικό Στέκι για το σχολείο που έχουμε ανάγκη


Αφιέρωμα στο αντιπολεμικό τραγούδι


Συναυλία από τον Μιθριδάτη


Σάββατο 10 Σεπτέμβρη


Συζήτηση στο Φοιτητικό Στέκι για το Πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων


Συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη


Λαϊκό Γλέντι


Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη πολιτική ομιλία από τον Γιάννη Πρωτούλη μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.



Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με θέμα «Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους» - Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ – Ασπίδα για το σήμερα, ελπίδα για το αύριο » . Επιπλέον θα υπάρχει έκθεση βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής και παιδότοπος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια