Κατάρτιση του προγράμματος ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2023

 


Συνάντηση με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό.

                Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Μητλιάγκας Γιάννης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γρεβενών, κ. Ράμμος Νίκος, , ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας, ο πρόεδρος τους επιμελητηρίου Καστοριάς, κ. Καραταγλίδης Χαράλαμπος καθώς και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, κ. Χλιάπας Μιχάλης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των επιμελητηρίων και της Περιφερειακής Αρχής με τελικό στόχο την κατάρτιση του προγράμματος ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2023.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η Αντιπεριφερειάρχης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στο κάθε επιμελητήριο ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που ανέκυψαν την προηγούμενου χρονιά και να βρεθεί από κοινού ο καλύτερος τρόπος συμμετοχής των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις επερχόμενες εκθέσεις και επιχειρηματικές 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια