Μπαίνουν στα βάσανα... Aγιασμός του 1ου ΕΠΑ.Λ.

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9:30π.μ. στο χώρο του σχολικού μας συγκροτήματος θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί για την επόμενη μέρα, την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές μας να λάβουν τα σχολικά τους βιβλία, για αυτό καλό θα ήταν να μεριμνήσουν να έρθουν στο σχολείο με τα σχολικά τους σακίδια προς διευκόλυνση της μεταφοράς τους.

Σχετικά με την ασφαλή επιστροφή στις σχολικές τάξεις θα θέλαμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://1epal-kozan-new.koz.sch.gr/index.php/home για να ενημερωθείτε για τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας από τον Covid-19. 

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους μαθητές μας μια δημιουργική νέα σχολική χρονιά, γεμάτη πλούσιες εμπειρίες, επιτεύγματα και πρόοδο και να ευχαριστήσουμε μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και όλους εσάς που με την ευαισθησία και την καλή σας διάθεση συμβάλετε με θετικό τρόπο στο έργο που υλοποιεί το σχολείο μας.

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης
Ζουμπουλιά-Παρασκευή Βαρδιάμπαση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια