Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης: Έρχεται το Tale of X Cities 

 




Το Tale of X Cities αποτελεί ένα φεστιβάλ, που συν-διαμορφώνεται από όλους τους εμπλεκόμενους –διοργανωτές, συνεργαζόμενους φορείς, πολίτες– και υλοποιείται ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Στην Κοζάνη ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΑΠΝ) Δήμου Κοζάνης και οι συμμετέχουσες στο Tales of X Cities 2021 Φώφη Ζαγορίτου και Σόνια Κούτσιανου, σχεδιάζουν την φετινή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα με το project ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ένα πενθήμερο ανοιχτό εργαστήριο Τεχνών (ζωγραφικής, μουσικής, φωτογραφίας, εικαστικών, θεάτρου, λογοτεχνίας κ.ά.) στον χώρο του Σταθμού ΟΣΕ, στις 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Στα πλαίσια του project ΜΕΤΑΒΑΣΗ ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης οργανώνει διαδραστικό εργαστήριο αφήγησης στο κτίριο του ΟΣΕ και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους (όσους ασχολούνται με τη συγγραφή, την ποίηση, την ηθοποιία, τις εικαστικές τέχνες, την performance, το τραγούδι και όσους άλλους έχουν να αφηγηθούν μια ενδιαφέρουσα ιστορία, μαθητές ή ενήλικες) να δηλώσουν συμμετοχή. Ο καθένας θα αφηγηθεί την ιστορία του με τον δικό του τρόπο (με στίχους, πεζό λόγο, με ένα σύντομο μονόπρακτο, με τραγούδι, με παντομίμα ή ό,τι άλλο έχει σκεφτεί). Ο στόχος είναι να διερευνήσουμε και να συζητήσουμε τους διαφορετικούς τρόπους αφήγησης, να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες, εικόνες και ιδέες.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την αφήγηση, γράφοντας το όνομα, το τηλέφωνο και τον τίτλο της ιστορίας σας στο mail του Συνδέσμου (sfkozanis@gmail.com) ή με μήνυμα στο τηλ. 6947252260.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια