H AEΠ αύριο κόντρα στην Αρτα για το κύπελλο



Την Αναγέννηση Άρτας, μια ιστορική ομάδα της Ηπείρου, θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης η ομάδα μας.

Ο αγώνας αυτός, που γίνεται στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι και το ..βάπτισμα του πυρός για την πολύ νεανική ομάδα μας, την ΑΕΠ Κοζάνης.

Αν και με μόλις μιας εβδομάδας προπονήσεις και με το ρόστερ να είναι ακόμα ανοικτό σε προσθήκες, ο νέος μας Ιταλός προπονητής, δίνει μεγάλη βαρύτητα στον αγώνα, καθώς μάλιστα και για αυτόν είναι το ντεμπούτο του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, που ένα από τα χαρακτηριστικά της που την καθιέρωσε στις συνειδήσεις των φιλάθλων, είναι η φρεσκάδα και το νεαρότατο της ηλικίας των παιδιών της.

Μάλιστα φέτος προβλέπεται να είναι η πιο νεανική ομάδα που αγωνίζεται σε επίσημες κατηγορίες.

Οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο, θα πάρουν μια πρώτη γεύση της όλης σκληρής προσπάθειας που καταβάλλεται και θα έχουν τη χαρά να δουν πολλά καινούργια πρόσωπα να δίνουν την πρώτη τους μάχη.

Η Αναγέννηση, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν αγωνίζεται σε ψηλά σαλόνια, κουβαλάει μια πολυ βαριά ιστορία, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια στη Β Εθνική κατηγορία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.30 το απόγευμα και το Σωματείο μας, περιμένει την υποστήριξη των αγνών φιλάθλων της περιοχής μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια