Eξαλλα τα "Λιοντάρια", έτοιμα να ορμήσουν: "Γήπεδο στην πόλη άμεσα όχι αύριο, τωρααααααααααα"




Σ .Φ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ : ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΜΕΣΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑ. Διαβάζοντας σήμερα σε σαιτ τοπικά ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενέκρινε 8.000.000 για διάφορες ανάγκες και καλά έκανε μας κάνει τρομερή εντύπωση πως όλα τα χρόνια από όλους όσους διετέλεσαν Περιφερειάρχες ή περιφερειακοί σύμβουλοι, κανένας μα κανένας δεν έθεσε επί τάπητος την δημιουργία ενός σύγχρονου σταδίου που θα φιλοξενεί μεγάλες και διεθνείς διοργανώσεις στην πόλη μας.

Θα ήταν μία λύση έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και στην ομάδα μας την ΚΟΖΑΝΗ που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Σούπερ λινγκ 2 .
Είμαστε βέβαιοι ότι ήρθε η ώρα όσο ποτέ άλλοτε ένα όνειρο όλων των υγειών φιλάθλων της πόλης και του νομού γενικότερα να γίνει πραγματικότητα.
Σε λίγες βδομάδες θα βρεθούμε όλοι προ εκπλήξεων, όταν έρθει η ώρα η ΚΟΖΑΝΗ ΜΑΣ να δηλώσει συμμετοχή στην Σούπερ λιγκ 2 .
Τηρεί το ΔΑΚ Κοζανης τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει παιχνίδια Σούπερ λινγκ 2 ;
Ένα γήπεδο παμπάλαιο χωρίς τα ουσιώδη ( αποδυτήρια δημοσιογραφικά θεωρεία ιατρείο αίθουσα τύπου κτλ) είναι φύση αδύνατο να φιλοξενήσει αγωνες Σούπερ λινγκ 2.
Ήρθε η ώρα οχι αύριο αλλά τώρα Περιφέρεια και Δήμος Κοζάνης να σκύψουν σε αυτό το θέμα και να δώσουν άμεσα λύση.
Καλά όλα τα άλλα που βάζετε σε προτεραιότητα αλλά και το συγκεκριμένο θέμα είναι προ των πυλών.
Είναι ίσως η τελευταία Περιφέρεια στην Ελλάδα που δεν πέρασε καν από το μυαλό σας να φτιάξετε ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών.
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ.
ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια