Φεύγει με ψηλά το κεφάλι ο Κώστας Κατσαούνης από την "ηγεσία" της Αναγέννησης Εράτυρας. Δήλωση παραίτησης...ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Αγαπητά μέλη του Φιλάθλου Σωματείου Εράτυρας, αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Με την παρούσα μου επιθυμώ να δηλώσω την παραίτησή μου από την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. και συνάμα μέλους του Συλλόγου με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Εράτυρας. Οι ηθικοί κανόνες που με χαρακτηρίζουν αλλά και η ανάγκη διατήρησης ακέραιας της αξιοπρέπειας μου δεν μου επιτρέπουν να πράξω άλλως από το να διακόψω την ενεργή συμμετοχή μου στο Φίλαθλο Σωματείο της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ». Η πρόσφατη καθ’ όλα προσβλητική συμπεριφορά που έλαβε χώρα στην εορταστική εκδήλωση του Σωματείου έλαβε διαστάσεις προσωπικής επίθεσης, και κατά τούτο οφείλω πρωτίστως στον εαυτό μου και, επιπλέον, στην οικογένειά μου να δηλώσω την έμπρακτη εναντίωσή μου σε οποιαδήποτε ενέργεια βάλλει κατά της ηθικής μου υπόστασης. Απερχόμενος, λοιπόν, από τη θέση που κατείχα έως τώρα θέλω να δηλώσω ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το Διοικητικό Συμβούλιο και να συνεργαστώ σε όλη αυτή την πορεία με ανθρώπους που επέδειξαν ήθος, συνεχή υποστήριξη αλλά και πάθος για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους της Εράτυρας . Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την ανησυχία μου για την ύπαρξη μεμονωμένων θυλάκων ρατσισμού στην μικρή μας κοινωνία και την ελπίδα, ότι το Σωματείο μας θα αποτελέσει ενοποιητικό κρίκο για την απομόνωση τέτοιων αναχρονιστικών συμπεριφορών.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στη σύζυγό μου και στην οικογένειά μου που στάθηκαν αρωγοί στην ενεργό μου συμμετοχή στο Σωματείο, σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την κοινή μας επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στους φίλους του σωματείου που με αυταπάρνηση υποστηρίζουν εμπράκτως την ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας της Εράτυρας, σε όλους τους αθλητές που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν το Σωματείο με την συμμετοχή τους και τέλος στον προπονητή-ψυχή της ομάδας, Βασίλειο Βικιάρη, για τη μέχρι τώρα ανιδιοτελή προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος της Εράτυρας και της ευρύτερης περιοχής μας, καθώς και για την άψογη επιτυχή μας συνεργασία.
Με εκτίμηση,
Κατσαούνης Κωνσταντίνος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια