Ένα από τα ήδη καθιερωμένα ταλέντα της ευρύτερης περιοχης μας, ο Ρίντι Σάλα, βρίσκεται πια στις τάξεις της ομάδας μας, της ΑΕΠ Κοζάνης.






Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, έκανε δυο γεμάτες και εντυπωσιακές σεζόν με την ομάδα της Καληράχης Γρεβενών και τώρα ψάχνει το εφαλτήριο για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε στα χέρια του, ο πολυτάλαντος Ρίντι, πείστηκε ότι μόνο μέσω της ΑΕΠ Κοζάνης, θα καταφέρει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Καθώς το Σωματείο μας, απέδειξε ήδη το πως καλυτερεύει και προετοιμάζει παιδιά με ταλέντο και θέληση και στη συνέχεια τους ανοίγει τις πόρτες για το επόμενο μεγάλο τους βήμα.

Ο Ριντι, έχει πείσει ήδη τους υπεύθυνους της ΑΕΠ Κοζάνης και κάτω από την καθοδήγηση του Ιταλού προπονητή μας, θα ετοιμαστεί κατάλληλα για να αξιοποιήσει το τεράστιο του ταλέντο.

Γρήγορος, με πολύ καλή τεχνική, πολυθεσίτης, θα αποτελέσει ένα βασικό εργαλείο στη φετεινή, νεανική και φρέσκια ΑΕΠ Κοζάνης.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, ευχαριστεί το φιλικότατο Σωματειο της Καληράχης και προσωπικά τον προπονητή κ. Βλάχο, που έβαλε τα θεμέλια στη μέχρι τώρα εξέλιξη του ποδοσφαιριστή μας, καθώς και τη κατανόηση που βρήκε ο Ρίντι από την πλευρά όλων στην προσπάθεια του να βρει το δρόμο του.

Η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης καλωσορίζει το νέο μας μέλος και νοιώθει πολύ χαρούμενη που τον έχει κοντά της.



Φωτογραφία: ptolemeos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια