Ο Νίκος Μπαδήμας νέος προπονητής στην Κοζάνη-Παρελθόν ο Παπαβασιλείου







Το Δ.Σ. του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Μπαδήμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Ο Νίκος Μπαδήμας ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός του Εργοτέλη, ενώ ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Αθηναίος τεχνικός ταυτόχρονα διετέλεσε τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής και προπονητής της Κ19 ενώ νωρίτερα και για τρία χρόνια (2016-2019) είχε αναλάβει τα ηνία της Κ17 των Ηπειρωτών φτάνοντας την ομάδα στο Final-4. Είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 1974. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κοζάνης, του ευχόμαστε να είναι υγιείς, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας.


Παρελθόν ο Παπαβασιλείου


Το Δ.Σ. του ΦΣ Κοζάνης και ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία ολοκλήρωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το Δ.Σ. του ΦΣ Κοζάνης ευχαριστεί τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου και τον βοηθό του Γιάννη Κασκαμπανιώτη για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας στην δύσκολη σεζόν που πέρασε και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια