Αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού


Η αναφορά του Γρηγόρη Τζουμερκιώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του


Μετά τον ορισμό μου ως Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στο Δήμο Κοζάνης, θέλω να εκφράσω τα εξής:

Η τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κοζάνης στο πρόσωπο μου έχει μια διττή σημασία και ανάγνωση.
Καταρχήν, δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει την κοινωνική πολιτική και την υποστήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία τόσο για την περιοχή μας, όσο και για ολόκληρη τη χώρα.
Και δεύτερον, αναφορικά στο πρόσωπο μου αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας που είναι σε εξέλιξη και οι καρποί της οποίας είναι ήδη αντιληπτοί σε επίπεδο υπηρεσιών, προγραμμάτων κοινωνικής Προστασίας και πρωτοβουλιών αλληλεγγύης.
Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Κο Λάζαρο Μαλούτα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου καθώς και σε όλους τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές μου στην Κοινωφελή Επιχείρηση και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και να τους διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική για να πετύχουμε όλους τους στόχους που από την αρχή είχαμε θέσει.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Σημανδράκο και σε όλους τους συναδέλφους της παράταξής μας «Κοζάνη Μπροστά» που είναι συνεχώς δίπλα μου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια