Τα είχε όλα η Κυριακή: βροχές, πλημμύρες και κεραυνούς...

 


Στην Αγία Κυριακή Βελβεντού, ξέσπασε φωτιά, με την ΠΥ Κοζάνης να σπεύδει άμεσα. Μεγάλη ποσότητα νερού “έπέσε’ στο Τρανόβαλτο και τα Κρανίδια Σερβίων, όπου πλημμύρισαν σπίτια. Επίσης, φωτιά ξέσπασε στο Μπούρινο από κεραυνούς

Χρήστος Ζευκλής Δήμαρχος Βοϊου

Από κεραυνούς η φωτιά στο Μπούρινο και η διακοπή ρεύματος στη Γαλατινή.

Η άμεση κινητοποίηση των καναντέρ που πραγματοποίησαν τέσσερις ρίψεις αλλά και η ευεργετική βροχή φαίνεται να έχουν σβήσει τη φωτιά. Αύριο τα ξημερώματα πεζοπόρο τμήμα μαζί με ορειβάτες θα επιθεωρήσουν το συγκεκριμένο δύσβατο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειακό διευθυντή πυροσβεστικής Δυτικής Μακεδονίας Κορέλα Σωτηρη και τον διοικητή Π.Υ Ν.Κοζανης Αμανατίδη Γιάννη πού αστραπιαία αντέδρασαν και βρέθηκαν στην περιοχή για να συντονίσουν την επιχείρηση. Επίσης ευχαριστώ τους ορειβάτες που έσπευσαν στο σημείο για να δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους αξιωματικούς της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Από κεραυνό διακόπηκε και η ηλεκτροδότηση της Γαλατινής . Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει επιληφθεί και αναμένει τις κατάλληλες συνθήκες για να αποκαταστήσει τη βλάβη.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια