Κόβει και ράβει το atelier Anastasia

 


Η Αναστασία Πουλατσόγλου εκπαιδεύτρια κοπτικής ραπτικής/σχεδιάστρια μόδας/πατρονίστ σχεδιάζει προϊόντα μόδας όπως ενδύματα υψηλής ραπτικής, παραδοσιακές στολές, επαγγελματικό ιματισμό συνδιάζοντας την αισθητική με την εξειδίκευση και τεχνικές γνώσεις που αποκτήθηκαν μετά από σπουδές στον χώρο της μόδας και σεμινάρια για επιπλέον γνώσεις και ανάδειξη του κάθε σωματότυπου μέσα από μια πολυετή εμπειρία είναι η μόνη πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια κοπτικής ραπτικής του ΕΟΠΠΕΠ στην βόρεια Ελλάδα. 




Μετά από μια πολυετή πείρα στην διδασκαλία κοπτικής ραπτικής σε ενήλικες γυναίκες και άνδρες , παιδιά και ΑΜΕΑ σε φορείς του δημοσίου αλλά και ιδιωτικού τομέα δημιούργησε την δική της σχολή μόδας. Το atelier Anastasia είναι ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να γίνονται τα μαθήματα κοπτικής ραπτικής με άνεση και ασφάλεια. Από τις 10 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε για να αναδείξουμε τις καλλιτεχνικές σας τάσεις και μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με τον όμιλο της sitam να σας διδάξουμε μια υπέροχη τέχνη που μπορεί να εξελιχθεί σε μια κερδοφόρα καριέρα στον λαμπερό κόσμο της μόδας.



Η διεύθυνση είναι Ιωάννου Καποδίστρια 1,  σχολή μόδας atelier Anastasia.  Atelier Anastasia Instagram, _atelier_anastadia


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια