Αλέξης Χαρίτσης: “Χωρίς σχέδιο η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε μια μετάβαση, η οποία δεν οδήγησε σε μια πράσινη οικονομία. Ήταν ένα άλμα στο κενό”



“Μετά τη διαδικασία της 15ης Μαΐου πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλαπλασιάσει τα μέλη του. Πριν από 2.5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ αριθμούσε περίπου εγγεγραμμένα ενεργά μέλη 30.000 άτομα και σήμερα έχουμε φτάσει τα 172.000 μέλη”, τόνισε από την Κοζάνη την Δευτέρα 11 Ιουλίου, σε συνέντευξη τύπου ο Αλέξης Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Αυτό είναι θεωρώ μια εξαιρετική πρόοδο, στην οποία έχουμε πετύχει το τελευταίο διάστημα και η οποία σηματοδοτεί την εκκίνηση της προσπάθειας που κάνουμε, έτσι ώστε να πετύχουμε αυτό που εδώ και χρόνια λέγαμε αλλά τώρα προσπαθούμε να κάνουμε πράξη: Την αντιστοίχηση δηλαδή του εκλογικού ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θέλουμε ένα κόμμα που θα είναι γειωμένο στην κοινωνία, και θα μπορεί να επικοινωνεί και να παρεμβαίνει στις ζωές και τα προβλήματα των ανθρώπων”, κατέληξε.


Για ένα βαρύτατο πλήγμα που υπάρχει στην περιοχή μας με αφορμή την απολιγνιτοποίηση μίλησε στη συνέχεια ο κ. Χαρίτσης εξηγώντας πως “Χωρίς σχέδιο η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε μια μετάβαση, η οποία δεν οδήγησε όμως σε μια πράσινη οικονομία, ήταν ένα άλμα στο κενό οδηγώντας μια ολόκληρη κοινωνία σε οικονομική και ενεργειακή απόγνωση. Έχουμε πλέον μια κυβέρνηση που τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Η μετάβαση δεν θα είναι δίκαιη. Η δική μας η πρόταση θα έχει στον πυρήνα της, την παραγωγή εγχώριας προστιθέμενης αξίας-την στήριξη της ελληνικής επιχείρησης. Μιλάμε για ένα σχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα ανάκαμψης των περιοχών με άνοιγμα νέων δραστηριοτήτων’.
 

Ακολούθησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την οποία διοργάνωσαν οι ΟΜ Κοζάνης σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Π.Ε Κοζάνης στο ‘Άλσος’ στο πάρκο του Αγ.Δημητρίου στην Κοζάνη. Έγινε συζήτηση για την ακρίβεια και παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτικά Συμμαχία.

Θανάσης Τέγος  












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια