Το παιχνίδι θανάτου των Αγγλοσαξόνων και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»! Κυβερνήσεις καταρρέουν και αποσταθεροποιείται ολόκληρη η Ευρώπη! Διαμαντή Θ. Βαχτσιαβάνου

 


Ό,τι έχει σχέση με την πολιτική στην Ελλάδα δεν αφορά μόνον την εδώ κατάσταση, αλλά την παγκόσμια, με καταστροφικές συνέπειες κυρίως στην Ευρώπη.

Το τελευταίο τουλάχιστον διάστημα έχουμε την «υγειονομική χούντα», την ενεργειακή απειλή, την επισιτιστική απειλή και την χρηματοπιστωτική απειλή. Το τι συμβαίνει ή θα συμβεί εντός των συνόρων μας, μάλλον δεν έχει γίνει αντιληπτό από τους περισσότερους!

ΝΑΙ, δεν αντέχεται το κόστος (ΔΕΗ, καύσιμα, ζωοτροφές κλπ.), αλλά πόσο μας προβληματίζει, γιατί όλα αυτά; Πως σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρξει ούτε η δυνατότητα τυροκόμησης, αλλά και άλλων χαρακτηριστικών ελληνικών προϊόντων, αλλά και έλλειψη κρέατος!

Αν προσθέσουμε και τις ελλείψεις στο σιτάρι, που χιλιάδες τόνοι εισάγονται από την εχθρική στο ΝΑΤΟ Ρωσία, θα έχουμε μπροστά μας την επισιτιστική κρίση!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Ποιοι και γιατί δημιούργησαν την κρίση; Πρόσφατο παράδειγμα η Ολλανδία. Άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ και παραλίγο να λιντσάρουν αστυνομικούς. Έρχεται κύμα χάους και πείνας σε όλη την Ευρώπη;

Παρακολουθούμε στα μη συστημικά μίντια εικόνες χάους στην Ολλανδία. Μπλόκα αγροτών σε κέντρα διανομής τροφίμων, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητόδρομους κλπ. Σκληρές διαδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή λαού για το φυσικό αέριο, καύσιμα, τρόφιμα, έλλειψη λιπασμάτων, σιτηρών και υψηλό πληθωρισμό.

Στην Ελλάδα γιατί κοιμόμαστε τον ύπνο τον βαθύ;

Ακόμα και τα λιμάνια αποκλείστηκαν εκεί από τους αλιείς, βλέποντας την καταστροφή τους λόγω της «πράσινης μετάβασης» και όχι της Ρωσίας.  Κάποιοι (ποιοί είναι;) κρύβονται πίσω από τον πόλεμο για να περάσουν το πρόγραμμα της «μεγάλης επανεκκίνησης»! Όλα στημένα για να υπηρετήσουν συγκεκριμένο σκοπό ή στόχο;

Τα μέτρα εναντίον της Ρωσίας, ουσιαστικά δολοφονούν την Ευρώπη και τους λαούς της. Η Ευρώπη καταρρέει και έρχεται το χάος και η πείνα!

Μέσα σε αυτό το μπάχαλο που δημιούργησαν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της Ευρώπης, πέφτοντας για άλλη μια φορά στην παγίδα των Αγγλοσαξόνων, πυροβολούν τα πόδια τους και δολοφονούν τους λαούς τους. Για να στηθεί μια φάκα για ποντίκια, χρειάζεται το τυράκι. Για να στηθεί μια πολιτική φάκα, χρειάζεται ο «χρήσιμος ηλίθιος». Το τυράκι με τη φάκα το έστησαν κάποιοι Αγγλο-Αμερικανοί και οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι οι Ευρωπαίοι νάνοι.

Ποια η πολιτική κατάσταση στη Δύση και το ΝΑΤΟ; Ο Ερντογάν και η τουρκική οικονομία βρίσκονται «επί ξυρού ακμής». Ο Μακρόν χάνει την πλειοψηφία στη Γαλλία και οι συνέπειες εκτός ελέγχου έρχονται σύντομα. Ο Τζόνσον παραιτείται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Ντράγκι βρίσκεται υπό ακραία πίεση στην Ιταλία και είναι θέμα χρόνου να φύγει. Εξέγερση αγροτών στην Ολλανδία. Ο Τριντώ μπλεγμένος σε σκάνδαλα και τρίζει η καρέκλα του. Ο Μπάιντεν καταρρέει στις ΗΠΑ και στη Βουλγαρία κατέρρευσε η κυβέρνηση. Ο μόνος θριαμβευτής ο Ούγγρος Όρμπαν, που αντέδρασε στην αντιρωσική προπαγάνδα του ΝΑΤΟ και στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας!

Ποιοί είναι αυτοί που με όλα αυτά αποσταθεροποιούν τον πλανήτη, με πρόσχημα τον πόλεμο του «ηθοποιού» Ζελέ, την κλιματική αλλαγή, με οδηγό την «μεγάλη επανεκκίνηση»; Ο Μπάιντεν είναι αυτός που φαίνεται ή κάποιοι άλλοι που κρύβονται πίσω από αυτόν; Ποιοι ξεκίνησαν τον πόλεμο ΝΑΤΟ εναντίον Ρωσίας, όταν θέλησαν να στραγγαλίσουν τη Ρωσία γεωπολιτικά και στρατηγικά, χρησιμοποιώντας ως όχημα την Ουκρανία του Ζελέ;

Είναι οι ίδιοι διαχρονικά που έριξαν κάποτε τον πρόεδρο του Ιράν Σαντάμ Χουσεΐν, πάλι για τον έλεγχο των πετρελαίων. Είναι αυτοί που προσπάθησαν να ελέγξουν τη Ρωσία με τον μέθυσο Γιέλτσιν, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, αλλά βρήκαν μπροστά τους τον Πούτιν. Είναι οι ίδιοι που περικύκλωσαν τη Ρωσία, ελέγχοντας λαούς γύρω από τα σύνορά της, όπως ο Ζελέ στην Ουκρανία. Είναι αυτοί που διέλυσαν τη Λιβύη και σκότωσαν τον Καντάφι. Ο πόλεμος του πετρελαίου!

Οι παντοκράτορες της «μεγάλης επανεκκίνησης» θέλουν να ελέγξουν τον κόσμο και ο στόχος τους είναι η Ρωσία και η Κίνα και μια ανίσχυρη Ευρώπη. Η έκβαση του πολέμου θα δείξει τον νικητή σε πολλά. Προς το παρόν διαλύουν την Ευρώπη, διότι οι Αγγλοσάξονες ποτέ δεν ήθελαν μια πραγματικά ενωμένη και δυνατή Ευρώπη.

Όσο υπάρχουν χρήσιμοι ηλίθιοι, θα είναι οι νικητές. Για πόσο όμως ακόμα; Ο μεγάλος τους και δυνατός αντίπαλος είναι Ο Βλαδίμηρος Πούτιν, γι αυτό και τον πολεμούν με κάθε τρόπο!

Η συνέχεια επί της οθόνης με τον Βλαδίμηρο καβάλα στο άλογο!!

Διαμαντής Θ. Βαχτσιαβάνος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια