Οι ομορφιές, αλλά και οι κακοτεχνίες του Δημοτικού Κήπου Κοζάνης «Τα δύο σιντριβάνια είναι άκρως επικίνδυνα για τα νήπια». Σχόλιο από συμπολίτισσα μας


 


Αγαπημένοι μου συμπολίτες. Σχεδόν καθημερινά πάω στο δημοτικό πάρκο, το οποίο εξυπηρετεί όλες τις ηλικίες. Εκεί θα δεις από γονείς με τα νεογέννητά τους, μέχρι και παππούδες να απολαμβάνουν έναν απαλό περίπατο. Ωστόσο, διακρίνω κάποιες σημαντικές ελλείψεις αλλά και επικίνδυνα σημεία. 
Τα δύο σιντριβάνια είναι άκρως επικίνδυνα για τα νήπια, καθότι είναι πολύ χαμηλά οπότε εύκολα προσβάσιμα στους μικρούς μας φίλους. 
Τώρα βέβαια θα μου πείτε "καλά, οι γονείς τους που είναι"; Ωστόσο όποιος έχει παιδιά ξέρει πολύ καλά ότι το κακό δεν αργεί να γίνει. Το θέμα αυτό μπορεί να λυθεί πολύ γρήγορα και εύκολα τοποθετώντας ένα κάγκελο περιμετρικά, στο μάρμαρο. 
Ένα ακόμα είναι η παιδική χαρά. Ειδικότεραί τώρα τις εποχές που διανύουμε ο συγχρωτισμός είναι ό,τι χειρότερο. Χώρος υπάρχει αρκετός στο πάρκο. Θα μπορούσε ο Δήμος να φτιάξει σε άλλο σημείο μια ακόμα για τα νήπια καθώς αυτή εξυπηρετεί μόνο τις μεγαλύτερες ηλικίες παιδιών. Πολλές φορές η πρακτική οφείλει να ξεπεράσει την αισθητική... ανυπομονώ για την απάντηση των ιθυνόντων!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/7/22, 8:25 μ.μ.

    Μια χαρά είναι τα συντριβάνια. Δε θα κάνουμε τα πάντα φυλακή γιατί κάποιοι θέλουν να είναι ανεύθυνοι. Αν έχεις νηπιο είσαι πάντα δίπλα του και δεν χωράνε δικαιολογίες τύπου, εύκολα γίνεται το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή