Έκκληση για βοήθεια ενός συμπολίτη μας (γράφει ο Γιάννης Σιδέρης)



Η κτηνωδία του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος

Σας προτείνω να διαμαρτύρεστε έστω και γράφοντας και κοινοποιώντας στα ΜΜΕ για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί το κοινωνικό σύνολο και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινότητας και της ομαλής συμβίωσης. Και η ντροπή θα ντρεπόταν διαβάζοντας αυτή την έκκληση για βοήθεια. Σε μια δημοκρατία δυτικού τύπου και με ένα σύνταγμα που ορίζει ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και έχουν τα ίδια δικαιώματα να αποδεικνύεται το αντίθετο.

Όταν στην Ελλάδα του 2022 τα golden boys, τα μπόνους, τα πολυτελή αυτοκίνητα και οι ανεξέλεγκτες σπατάλες εκατοντάδων εκατομμυρίων δίνουν και παίρνουν, είναι ΝΤΡΟΠΗ να μην μπορεί το κοινωνικό σύνολο μέσω ενός θεσμικού οργάνου να συνδράμει στην ανάγκη ενός συμπολίτη μας.

Θα παρακαλούσα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασσαπίδη, όπως χρηματοδοτεί συλλόγους, σωματεία, επισκευές, συντηρήσεις μοναστηριών κλπ., να αναλάβει την πλήρη νοσηλεία και αποκατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας. «Φίλε Γιώργο, είναι εύκολο, ανθρώπινο και μέσα στις δυνατότητες σου».

ΥΓ 1. Και όπως οι παλιότεροι σίγουρα θυμούνται, ο πλανόδιος φωτογράφος Γιώργος Σιαμέτης φώναζε κάποτε στους δρόμους της Κοζάνης: ʺΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ, ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝʺ

ΥΓ 2. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια