Μια Κοζανίτισσα στον Ολυμπιακό...

Η Παρασκευή Ζαφειρίου έκανε το μεγάλο "άλμα", καθώς αποτελεί ήδη μέλος της γυναικείας ομάδας βολει του Ολυμπιακού. Η 16η χρόνη μεγάλωσε στην Κοζάνη, έφυγε στη Θεσσαλονίκη πριν 4 χρόνια, ενώ ξεκίνησε από τον Γυμναστικό Κοζάνης, για να αγωνιστεί έπειτα στην ομάδα ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης να σημειωθεί πως είναι ανιψιά του Λευτέρη Βαρυτιμίδη και κόρη του παλαιμαχου ασσου του ΠΑΟΚ Αχιλλέα Ζαφειρίου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Παρασκευή Ζαφειρίου. Η Ελληνίδα ακραία (ημ. γέννησης 8/7/2006, ύψος 1,79μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η 16χρονη Παρασκευή Ζαφειρίου αγωνιζόταν στον ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης, στη Θεσσαλονίκη.

Η δήλωση της Παρασκευής Ζαφειρίου στο olympiacossfp.gr:

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη, χαρούμενη και ανυπόμονη να ξεκινήσει αυτό το καινούριο ταξίδι με την νέα μου ομάδα. Ευχαριστώ το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με επέλεξαν να γίνω κομμάτι της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Θα κάνω ό,τι μπορώ, για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να δικαιώσω την επιλογή τους. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα μου, το Ναύαρχο Βότση, για την υποστήριξη και τις διευκολύνσεις που μου παρείχαν. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια