Ειρήνη υμίν ρε παιδιά… Βρείτε τα… Απογοητευμένος ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Τζερεμές με την διοίκηση της Καστοριάς. “Ξεφτίλες, γελοίοι…”





Ο έμπειρος και βασικότατος ποδοσφαιριστής της Καστοριάς Στέλιος Τζερεμές με ανάρτηση του στο φεις μπουκ στη σελίδα του δείχνει την απογοήτευση του, προς τη διοίκηση της ομάδας, για χειρισμούς της. Ας ελπίσουμε να είναι μια κακή στιγμή και όλα να πάνε καλά. Είναι κρίμα κι άδικο και για τις δυο πλευρές, μιας και έφτασαν στην πηγή και ήπιαν νερό…


Η ανάρτηση:

Αναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν μου αρμόζουν αλλά δεν μου αφήνεται άλλη επιλογή. Πρωτη φορά βλέπω ομάδα να έχει πάρει πρωτάθλημα να έχει βγει κατηγορία μέσω αγώνων μπαράζ στην Γ εθνικη και μένουμε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. Αυτή είναι η διοίκηση της Καστοριάς, να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνεται. Δεν αξίζει να βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο...Καναμε μια συμφωνία δώσαμε τα χέρια θεωρώντας πάντα ότι φοράτε παντελόνια αλλα προφανώς και έπρεπε να έρθετε με φούστα...Ειστε απαράδεκτοι και να ξέρετε ότι δίνετε αυτό θα λάβετε. Πρώτη φορά βλέπω διοίκηση που έχει την εντύπωση ότι την ομαδα την έβγαλαν αυτοί και όχι εμείς οι παίχτες...Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, εμεις παίζαμε εμείς ιδρώναμε εμείς ματώναμε εμεις κάναμε προπονήσεις μέσα στον κρύο εμείς κάναμε καθημερινά τοσα χιλιόμετρα. ΕΣΕΙΣ αυτο που ήταν να κάνετε είναι να τρέξετε κάποια αλλα πράγματα και να ειστε κύριοι για της συμφωνίες που κάνατε κατι που δεν το πράξατε.. Οποιος από εσας μπορεί να κοιταχθεί στον καθρέφτη και να βγει να με διαψεύσεις ας έρθει να με κοιτάξει στα μάτια.

Ξεφτίλες,Γελοίοι!!!!

Υ.Γ Φετος αν η ομαδα σας δεν παει όπως περιμένετε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει!!!!!!!!

Υ.Γ2 Και κατι τελευταίο θα ήθελα να προφυλαξω παιδιά που θα επιλέξουν να πανε στην ομάδα της Καστοριάς να κάνουν χαρτιά με δικηγόρο για να εξασφαλίσουν κατα καποιο τρόπο τα λεφτα τους!!!!

Καλό καλοκαίρι ρόδα ειναι.......




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια