Του Διαμαντή Βαχτσιαβάνου "Γιατί τόσο ξαφνικό ενδιαφέρον της commission για τις αγροτικές καλλιέργειες;"


COMMISSION προς ΟΠΕΚΕΠΕ ( Οργανισμός Πληρωμών & Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού & Εγγυήσεων - ΟΠΕΚΕΠΕ -) :

..."Δώστε βαρος ελέγχων σε εκτάσεις με συνιδιοκτήτες, δημόσιες εκτάσεις που δηλώνονται από ιδιοκτήτες, νέοι γεωργοί που μισθώνουν (δεν έχουν στην κυριότητα τους ) εκτάσεις, εκμεταλλεύσεις με μόνιμους βοσκότοπους χωρίς ζωικό κεφάλαιο".
Δηλαδή η Ε.Ε. "ρωτάει" την κυβέρνηση να δηλώσει πόσα εδάφη καλλιεργούνται και όλα τα σχετικά γύρω από τις ιδιοκτησίες!!!!!
ΓΙΑΤΙ τώρα αυτό το ενδιαφέρον;;;;;
Εμείς να προσθέσουμε την απορία μας για την "επισιτιστική κρίση", που μόνον τυχαία δεν είναι. Κάποιοι στοχευμένα την δημιουργούν και κάπου στοχεύουν!
Όταν όλα (μεθοδευμένη) ακριβαινουν και καθιστούν ( μεθοδευμένα επίσης), ασυμφωρη την γεωργική καλλιέργεια ( καύσιμα, λιπάσματα, κλπ) και ανεβάζουν επικίνδυνα το κόστος ζωοτροφών, καυσίμων, ρεύμα κλπ, οδηγούν και την ζωική παραγωγή σε αφανισμό, με τα κοπάδια να αποδεκατίζονται και να οδηγούνται στο σφαγείο!
ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ η κυβέρνηση για να τονώσει την γεωργική & ζωική παραγωγή;
Εάν στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας ( γεωργία - κτηνοτροφία) ΑΜΕΣΑ με μέτρα ΤΩΡΑ, για παραγωγή τροφίμων και κρέατος, σε ένα χρόνο δεν θα μιλάμε καν για επισιτιστική κρίση!
ΕΡΩΤΗΣΗ : Λαμβάνονται και ποια είναι αυτά, μέτρα ενίσχυσης, ώστε οι αγρότες μας να αρχίσουν να καλλιεργούν τους κάμπους τις Ελλάδας για παραγωγή τροφίμων (π.χ. δημητριακά); Λαμβάνονται μέτρα ενίσχυσης και στήριξης της ζωικής παραγωγής;
ΑΠΑΙΤΗΣΗ γεωργών και κτηνοτρόφων είναι η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, ώστε οι αγρότες να παράγουν τρόφιμα με φθηνό κόστος και το ίδιο οι κτηνοτρόφοι!
Η "επισιτιστική κρίση" που ετοιμάζουν οι "σοφοί" μαέστροι της"επανεκκίνησης" του Σβαμπ κλπ, εφαρμόζοντας την "ατζέντα 21 & 30", θα εκλείψει, εάν στηριχθει ο πρωτογενής τομέας!
ΤΡΟΠΟΙ υπάρχουν. Πολιτική βούληση υπάρχει;
Και ξανά η ερώτηση : ΓΙΑΤΙ η commission ρωτάει την κυβέρνηση μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ να δηλώσει "πόσα εδάφη καλλιεργούνται";;;;;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια