Υπογραφή Σύμβασης 368.218,00 € με (Φ.Π.Α.) για το έργο του «φωτισμού της γέφυρας Ρυμνίου»

 



Τη σύμβαση για το έργο του « ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΥΜΝΙΟΥ», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022.

Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 368.218,00 € (με Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο προβλεπόμενος χρόνος υλοποίησης του έργου είναι δώδεκα μήνες, με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες για την εκσκαφή και τοποθέτηση υπογείων καλωδίων ισχύος και αυτοματισμού εντός πλαστικού σωλήνα. Τοποθέτηση ιστών και φωτιστικών σωμάτων, εγκατάσταση καλωδίων τροφοδοσίας, τοποθέτηση, κατασκευή πίλλαρ και αντίστοιχων ηλεκτρικών πινάκων, κατασκευή τριγώνων γείωσης, εγκατάσταση και παραμετροποίηση έξυπνου συστήματος διαχείρισης κτλ.Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση των οδικών υποδομών και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο πλαίσιο της ασφαλέστερης μετακίνησής τους στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κοζάνης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια