20η Επετειακή Λαμπαδηδρομία . Λαμπαδηδρόμος και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 


Η ΠΟΣΕΑ,  μαζί με τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών κατα τόπους, 

ξεκινάμε την 20η Επετειακή Λαμπαδηδρομία που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση προβολής και προώθησης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. 

Κάθε χρόνο, η «Φλόγα της Αγάπης», περνώντας από τα χέρια εκατοντάδων εθελοντών, διασχίζει σχεδόν όλη τη χώρα, μεταφέροντας και διαδίδοντας το μήνυμα της κορυφαίας αλληλέγγυας πράξης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Η Τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρα 18:30, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Φωτεινής, στη Νέα Σμύρνη με πρώτο Λαμπαδηδρόμο τον Γιώργο Χειμωνέτο και την επομένη Σάββατο 23 Ιουλίου, θα φτάσει στον πρώτο προορισμό της, το Ξυλόκαστρο τιμώντας έτσι τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, ο οποίος εμπνεύστηκε την ιδέα το 2002 και θα την παραλάβει η πρώτη Λαμπαδηδρόμος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα.

Στην περιοχή μας, Κοζάνη & Πτολεμαΐδα αρχίσαμε τις επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους, Δήμους, Περιφέρεια, Ερυθρός Σταυρός, ΕΚΑΒ, Αστυνομία, συνεργαζομενοι Κοινότητες, σύλλογοι, ομάδες, με σκοπό την συμμετοχή όσο είναι δυνατόν περισσότερων υπηρεσιών, θεσμών, Συλλόγων.

Υπεύθυνος ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας & το μέλος του ΔΣ ΠΟΣΕΑ, Βόμβας Κωνσταντινος, για τις δηλώσεις συμμετοχής.

 Στο γραφείο μας, στον ΟΣΕ, 

στο meil stagelpidas@gmail.com

στα τηλέφωνα 6974066836 και 6974929572 .

Μαζί θα κάνουμε το πρόγραμμα και τηντελική ημερομηνία. 

Σας περιμένουμε ...

"Μαζί Μπορούμε "

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια