Παραχώρηση χώρου στο πρώην Δημαρχείο Δημ. Υψηλάντη για την εγκατάσταση της Περιφερειακής Μονάδας Δυτικής Μακεδονίας του ΟΠΕΚΕΠΕ

 


Υπεγράφη από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα η σύμβαση για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρων στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Δημητρίου Υψηλάντη (Κοινότητα Μαυροδενδρίου) στην Περιφερειακή Μονάδα Δυτικής Μακεδονίας του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) που εδρεύει στην Κοζάνη.

Στο αίτημα του ΟΠΕΚΕΠΕ (18949/24.3.2021) ακολούθησε άμεση Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης (ΑΔΣ 194/3.6.2021) η οποία ενέκρινε τη «δωρεάν παραχώρηση της χρήσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ Χώρων κτιρίου στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη, στο Μαυροδένδρι».

Η υπογραφή της «Σύμβασης Χρησιδανείου» διάρκειας 10 ετών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουνίου, στο Γραφείο Δημάρχου, παρουσία της προϊσταμένης Διοιηκητικών Υπηρεσιών της Τοπικής Υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, Μαρίας Καρανάνου, καθώς και του γενικού γραμματέα του Δήμου Κοζάνης, Νίκου Νικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Περιφερειακή Μονάδα Δυτικής Μακεδονίας του ΟΠΕΚΕΠΕ εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών και η χωροθέτηση της στην Τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου, κοντά στον κόμβο της Εγνατίας Οδού, θα διευκολύνει την πρόσβαση για την εξυπηρέτησή τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια