Ελεύθεροι πολίτες Δυτικής Μακεδονίας: ομιλία στην κεντρική Κοζάνης για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων

 


Οι Ελεύθεροι πολίτες Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσαν ομιλία στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, σήμερα Σάββατο, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και του διχασμού. Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωση τους:
“Με αφορμή την πανδημία και για λόγους που δεν αφορούν καθόλου στην προστασία της δημόσιας υγείας παραβιάστηκαν κατάφωρα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα καί οι ατομικές ελευθερίες μας. Το Πρόγραμμα της περιφέρειας των 40.000.000 ευρώ, δεν έφτασε ποτέ στον νόμιμο δικαιούχο τού που ήταν ο μικρός επιχειρηματίας της περιοχής, παρά πήγε και σε χέρια αιρετών. Τα νοσοκομεία μας αργοπεθαίνουν από φοβερές ελλείψεις σε γιατρούς, ενώ οι νέοι προσοντούχοι ειδικευόμενοι περνούν το δρόμο για το εξωτερικό.Η δημόσια υγεία της περιοχής κινδυνεύει. Οι ήρωες υγειονομικοί που πάλεψαν στην πρώτη γραμμή για την υγεία μας , τιμωρούνται παραδειγματικά επειδή δεν δέχτηκαν ένα εμβόλιο, πού δεν προκαλεί ανοσία. 4.000 νέοι νόμοι μέσα σε δύο χρόνια εφαρμόζονται στη κοινωνία, χωρίς να έχουν ψηφιστεί στη Βουλή, που είναι το νόμιμο νομοθετικό σώμα”.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι: Ευγένιος Μπαϊραμίδης συνταγματάρχης- ιατρός και Κώστας Βαθείωτης αναπλ. Καθηγητής ποινικού δικαίου.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια