“Κοκορομαχίες” στο Περιφερειακό για τα μάτια... του "λευκού δράκου"

 




Λάβρος ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Κασαπίδης με αφορμή δημοσιεύματα και κριτικές που κάνουν λόγο για ‘πάγωμα” του ¨λευκού δράκου’. Όπως ανέφερε: Υποκρισία και μιζέρια στο μεγαλείο της. Αλλά δόξα τω Θεώ δεν μας αγγίζει. Υποτέλεια, πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά της πατρίδας και του τόπου. Αυτή η Περιφερειακή αρχή έφερε δισεκατομμύρια για αυτό τον τόπο. Είναι μέρα χαράς για την περιοχή, ότι και να λέτε. Ανέτειλε ο ήλιος για τη Δυτική Μακεδονία και αυτό δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς. Δεν φοβόμαστε να υπερασπιστούμε αυτό το αγαθό για μην εξαρτάται από καμία πηγή ορυκτών πόρων τα επόμενα χρόνια. Συνέχεια θα πονάτε από δω και πέρα¨.

Στον αντίποδα….επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θόδωρος Καρυπίδης είπε μεταξύ άλλων:

“Ότι αρνητικό αφορά την περιφέρεια μας, μας στεναχωρεί όλους. Υπάρχουν ευθύνες. Δεν είναι όμως η ώρα το να ασκήσει κανείς κριτική είναι μια ώρα, αυτοί που είχαν την ευθύνη να σκεφτούν που έγινε το λάθος. Είναι λάθος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για μια ακόμη φορά έχει εμπαίξει την περιοχή μας.

Ξεγέλασε τους πολίτες και την Περιφερειακή αρχή και μαζί Κασαπίδης και Μητσοτάκης μας ξεγέλασαν. Αποδείχτηκε ότι ο πύργος ήταν χάρτινος και δράκος μένει στη μυθολογία…”.




Από την πλευρά της η Γεωργία Ζεμπιλιάδου είπε:

Είναι ένα θέμα στο οποίο είχε επενδύσει τρία χρόνια τώρα ο Περιφερειάρχης. Είναι ένα αφήγημα που κατέρρευσε. Μιλάμε για τρία χαμένα χρόνια. Επί τρία χρόνια μονοσήμαντα ο κ. Κασαπίδης κατανάλωσε όλες τις δυνάμεις του για αυτό το έργο”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια