Το ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, πήγε λαϊκή...




Από το προφίλ της Έφης Κατσόγιαννου 
Στη σημερινή εξόρμηση κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής αποτελούμενο από μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, της Νομαρχιακής και Τοπικής Οργάνωσης επισκεφθήκαμε τη λαϊκή αγορά Κοζανης στο πλαίσιο της καμπάνιας του κινήματος για την ακρίβεια.
Συναντήσαμε και συνομιλήσαμε με παραγωγούς και πολίτες για το κύμα της ακρίβειας και της αύξησης στην τιμή των λογαριασμών στην ενέργεια που ροκανίζει το εισόδημα μας.
Άλλοι φιλικοί, άλλοι αγανακτισμένοι, τι μπορείς να πεις σ’ έναν άνθρωπο που παλεύει για να ζήσει αξιοπρεπώς, που τον καταλαβαίνεις όσο τίποτα γιατί βιώνεις ακριβώς την ίδια κατάσταση;
Η πολιτική είναι μέσα στο λαό για το λαό.Τώρα όσο ποτέ πρέπει να αγωνιστούμε, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, δεν θα γονατίσουμε, με γνώση και αξιοπρέπεια θα δώσουμε κάθε αγώνα, όπου κι αν χρειαστεί, κι αυτό δεν είναι πολιτική όπως κάποιοι το θεωρούν αλλά μια δέσμευση από ανθρώπους που μεγαλώσαμε στα δύσκολα και δεν αντέχουμε πλέον άλλη εξαθλίωση.
Προτείνουμε:
-Πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας
-Μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά
-Άμεση μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος
-Παρεμβάσεις στην αγορά καυσίμων
Ακούμε τους πολίτες, συνεχίζουμε τις δράσεις μέχρι να πείσουμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα, για να στηρίξει το μεσαίο εισόδημα και να υπάρξουν άμεσα λύσεις, για να μπορέσουν οι πολίτες να ανακουφιστούν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια