Για άλλη μια φορά θα πουν: Όχι στην υποχρεωτικότητα και τον διχασμό...Αύριο Σάββατο στο κέντρο της Κοζάνης

Οι Ελεύθεροι πολίτες Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν ομιλία στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, στις 6 και 30 το απόγευμα, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και του διχασμού.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ 
Με αφορμή την πανδημία και για λόγους που δεν αφορούν καθόλου στην προστασία της δημόσιας υγείας παραβιάστηκαν κατάφωρα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα καί οι ατομικές ελευθερίες μας. Το Πρόγραμμα της περιφέρειας των 40.000.000 ευρώ, δεν έφτασε ποτέ στον νόμιμο δικαιούχο τού που ήταν ο μικρός επιχειρηματίας της περιοχής, παρά πήγε και σε χέρια αιρετών. Τα νοσοκομεία μας αργοπεθαίνουν από φοβερές ελλείψεις σε γιατρούς, ενώ οι νέοι προσοντούχοι ειδικευόμενοι περνούν το δρόμο για το εξωτερικό.
Η δημόσια υγεία της περιοχής κινδυνεύει. Οι ήρωες υγειονομικοί που πάλεψαν στην πρώτη γραμμή για την υγεία μας , τιμωρούνται παραδειγματικά επειδή δεν δέχτηκαν ένα εμβόλιο, πού δεν προκαλεί ανοσία. 4.000 νέοι νόμοι μέσα σε δύο χρόνια εφαρμόζονται στη κοινωνία, χωρίς να έχουν ψηφιστεί στη Βουλή, που είναι το νόμιμο νομοθετικό σώμα.
 Τα παιδιά μας εντός καί εκτός σχολείων γνωρίζουν τον κόσμο των ουσιών καί του διάχυτου στρεβλού ερωτισμού. Στους ανθρώπους άνω τον 60 ετών επιβάλλεται τιμωρητικό πρόστιμο εάν δεν επιτρέπεται για λόγους υγείας ή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Παρά τις τεράστιες επενδύσεις των φωτοβολταϊκών στην πεδιάδα της Δυτικής Μακεδονίας καμία θέση εργασίας δεν διαφαίνεται για τα παιδιά μας.
 ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΜΑΣ ΠΟΝΟΎΝ ΚΑΊ ΜΑΣ ΕΝΏΝΟΥΝ. ΟΙ ΙΘΎΝΟΝΤΕΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΆΒΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΈΛΠΙΔΕΣ ΕΚΚΛΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια